| kjuik - 2004.03.19 21:53 - odpowiedz | | Pomijajac fakt idiotyzmu, gnebi mnie powod dlaczego stworzono "planete kobiet". Czy moglby mi ktos odpowiedziec po co bohater filmy zrobil cala ta maskarade? Wiem;-p mam problemy;p Ale mam duzoc zasu na myslenie i sie mnie to uczepilo;p Bede wdzieczna za pomoc tych co ogladali albo maja pomysl:)) |
|
| kassia - 2004.03.20 15:29 - odpowiedz | | hehe ja oglaalam XXXX razy ale za cholere nie wiem chociaz moj ojciec mowi ze stworzono te planete po to bo mezczyzni gorsi bo cos tam a ten facet-kobieta byl wychowywany jako dziewczynka;p czy to prawda neinwiem tak twierdzi moj ojczulek;-) mam nadzieje ze pomoglam cmok Madziu:* |
|
| kjuik - 2004.03.20 16:20 - odpowiedz | | dziekuje;) Dreczy mnie to i juz:)) |
|
| charon - 2004.03.20 16:27 - odpowiedz | | Ta planeta kobiet sama sie stworzyla. W czasie gdy bohaterowie byli uspieni, wybuchla wojna i genialny ;) profesor Kupelweiser skonstruowal bombe M, ktora wytrzebila wszystkich (prawie) mezczyzn. :] |
|
| renderman - 2004.03.20 23:15 - odpowiedz | | Wogóle paradoksalne było to że kobiety uwiezione w tym swiecie były przekonane ze dokoła wszedzie \"mętna atmosfera\" tym czasem nieopodal jak sie okazuje las i nienaruszony dom... Ciekawe jak to się stało ze one były święcie przekonane że dookoła zagłada i wielkie \"czerwone zniszczenie\" jak to było widać przez ten ich wizjer...:)... Jakim cudem udało sie zapedzić Kupelweiserowi wszystkie te kobiety w jedno miejsce, tak by żadna sie nie zorientowała co jest grane .. Mi tu pachnie dziurą w scenariuszu ale co tam :) Stworzył sobie raj na ziemi :) \"Biedny\" - tyklo ze nie umiał tego wykorzystać jak należy ;) hehe... Poza tym po cześci ten \"świat kobiet\" jest w jakimś stopniu parodią \"pewnego systemu politycznego\" ale nie będę się tu bawił w wywody :)... Tylko przypomnij sobie \"kolektywna praca\", \"siostry\", \"razem\", ...itd |
|
| zordak - 2004.03.21 10:07 - odpowiedz | | uh, a o czym byl kingsize? bo ja widze \"czerwony\" wiazek obu filmow. |
|