| pfscolka - 2004.05.27 00:58 - odpowiedz | | moze mi sie zdaje albo jestem taka tepa ale... klikajac na "skin" i chcac go zmienic wyskakuje mi biala strona :|
.....moze ja juz nie potrafie sie posluzyc myszka ale cos mi sie zdaje ze cos jest nie tak...
czy ktos wie o co chodzi albo czy jemu tez sie cos takiego dzieje ??
wiem... pewnie mnie zaraz wysmiejecie no ale co tam... :) pozdr |
|
|
|
| sweet_taste - 2004.05.27 12:43 - odpowiedz | | nom u mnie tez to samo... to niesprawiedliwe :((( :P ja chce skin zmienic... wreszcie... a tutaj nie dziala... grr :P / pozdrowka for all |
|
| bart - 2004.05.27 13:12 - odpowiedz | | czy to w zwiazku ze zmiana uprawnien, bo u mnie to samo, a widzialem tez temat: kod zrodlowy. jednak do swoich nie powinien byc zabroniony :) |
|
| bart - 2004.05.27 13:18 - odpowiedz | | a chcialem powiedziec ze domyslnie i tak jest po staremu, bo jak zrobisz nowego usera to mozesz wlezc do jego katalogu i on tez moze skina edytowac, a starym powylaczal :( |
|
| bart - 2004.05.27 14:12 - odpowiedz | | a probowaliscie dodac do ulubionych kogos? bo ja nie moge |
|
| pfscolka - 2004.05.27 14:30 - odpowiedz | | do ulubionych moge dodac kogos wiec nie jest az tak zle
ps zobacz czy moze nie dales spacji na koncu bo jak tak to wtedy ci nie doda i wyswietli ze nie ma takiego uzytkownika :) |
|
| pfscolka - 2004.05.27 14:32 - odpowiedz | | do ulubionych moge dodac kogos wiec nie jest az tak zle
ps zobacz czy moze nie dales spacji na koncu bo jak tak to wtedy ci nie doda i wyswietli ze nie ma takiego uzytkownika :) |
|
|
| bart - 2004.05.27 15:05 - odpowiedz | | ale kwach, zle nazwe uzytkownika 3 razy wpisalem, dzieki za zwrocenie uwagi ;) |
|
|