| some - 2005.10.24 14:03 - odpowiedz | | Zastanawiam się, skoro już w temacie powyborczym jesteśmy, jaki sens ma głoszenie hasła: UCZCIWA POLSKA skoro tworzone są układy i układziki w które wmieszane są czynniki genetyczne. No halo pytam, gdzie tu czas i miejsce na uczciwość skoro przez scenę polityczną przewijają się ciągle te same osoby? Osoby zwyrodniałe, niechciane, chytre, jednostronne i egoistyczne.
Wyobrażam sobie czarny scenariusz, który mam nadzieje będzie tylko zapomnianym i zarzuconym w kąt rękopisem.
W przypadku nieakceptacji przez sejm woli Jarosława, Lech vetuje ustawy do skutku! Jeśli tak ma wyglądać Praworządne Państwo z uczciwym Prezydentem na czele to... Będą ofiary. |
| | ogame - 2005.10.24 18:45 - odpowiedz | | przykład - czerwiec tego i ubiegłego roku, kiedy wetował pozwolenie na manifestację.
|
| | some - 2005.10.24 23:12 - odpowiedz | | Ty kolo, ale to kurwa śmieszne nie jest.
To jak skrzyżowanie inkwizycji ze stalinizmem. |
| | czizz - 2005.10.25 10:30 - odpowiedz | | histeria :)
lepsza kaczka niż kwach |
| | ogame - 2005.10.25 11:16 - odpowiedz | | A co ty wiesz o polityce, jeśli uważasz że Kaczor lepszy jest od Kwaśniewskiego. Takie stwierdzenie dowodzi o twojej głupocie!
|
| | zycie_to_absurd - 2005.10.26 09:29 - odpowiedz | | ta, gówno prawda, Kwaśniewski chociaz nam wiochy nie robił na zagranicę, jakoś starał sie utrzymywac poprawne stosunki, z KAczorem to raz, ze na z UE wypierodolą a dwa Rosja sie wkurwi i nas zestrzeli jak kaczki!:/
Jest gorzej niz tragicznie, Kacyński jak był (jest) prezydentem Warszawy obstawiał stołki swoja bliższa i dalsza rodzina, ale tergo to nie nagłasniaja, tylko to, że Tusk miał dziadka siła wcielonego do Wermachtu, ze ślub kościelny wział \"zeby ludzie nie gadali\", Radio Maryja pierdoli i wode z mózgów ludziom robi, ze on niewierzący a przyjmuje komunię, ze to niemiecki mason pochodzneia żydowskeigo, paranoja, co za debilny kraj, przenaiwni ludzie i w ogóle aż sie niedobrze robi. |
| | poka_poka - 2005.10.26 17:57 - odpowiedz | | jedno jest pewne nie bedzie musiał sie odzywac zeby go wiśmiali na samo dziendobry |
| | | tralalala - 2005.10.27 11:47 - odpowiedz | | wezcie przestancie....ja nie mam juz nic do powiedzenia... |
|
|