| akasza - 2005.11.15 12:54 - odpowiedz | | Jak postrzegacie ludzi innego koloru skóry w naszym kraju..? Czujecie sie dziwnie mijając czarnoskórego,budzi Waszą ciekawość czy może odraze..?Spotkałam się z ludzmi,którzy uparcie twierdza,że nie są rasistami ale jak to mówią"asfalt powinien leżeć na ziemi a małpy do zoo..." moim zdaniem bez sensu,przecież CZŁOWIEK to CZŁOWIEK! |
| | cariewna - 2005.11.15 13:39 - odpowiedz | | Nuzy mnie juz poruszanie takich tematow na forum. Proponuje forum gazety, tam sobie mozna tematycznie o moralnosci porozmawiac. I zeby bylo jasne - nie odmawiam nikomu prawa do zakladania topicow w tym stylu, chcecie - zakladajcie. ale to sie troche mija z celem.
Mam skopany humor bo od miesiaca jestem chora, wiec niezaleznie od rasy, wyznania i koloru zebow chetnie bym na kogos nawrzeszczala. I tyle. |
| | leap_of_freedom - 2005.11.17 19:01 - odpowiedz | | Wlasnie czlowiek to czlowiek..
Mam kilkoro czarnoskorych znajomych. Czy kolor skory ma, az takie znaczenie ?
Tu gdzie jestem nikt nie zwraca na Nich uwagi, nikt nikogo nie wytyka. Kazdy zyje swoim zyciem. A co do rasizmu.. nie sadzilam, iz ruscy/rosjanie/rosjanki? jak zwal tak zwal.. beda mnie az tak denerwowac. Straszny narod.
Czy jestem rasistka?:] |
|
|