| alienisko - 2002.03.03 23:41 - odpowiedz | | jest lezec nago po kapieli w swiezej poscieli na miekkim lozku, wspaniale uczucie...i jeszcze niech ciemno i cicho bedzie...I like it! hm I love it! |
|
| nina - 2002.03.04 08:28 - odpowiedz | | samemu? czy z rodzicami?
hehehe |
|
|
| felicja - 2002.03.04 13:16 - odpowiedz | | ...ja mam waskie i twarde lozko:((( i maly pokoik, aczkolwiek calkiem przytulny, bo moge zapalic sobie kilka swiec...zgasic swiatlo i wpatrywac sie w sufit sluchajac muzyki...tez dobrze:) |
|
| sugar - 2002.03.04 14:34 - odpowiedz | | ja mam okno na całą ścianę. jak leże w pozycji wyższej a nie niższej to widzę panoramę warszawy, cudo. a jak leże w pozycji bardziej leżącej niż siedzącej, to widzę niebo, często całe w gwizdach. najlepiej tak mi się tam leżało z jedną moją miłością. teraz nie ma miłości, za to całe okno dla mnie. smutne. egh. |
|
| mumik - 2002.03.07 00:46 - odpowiedz | | A ja mam pokój w piaskowo-błękitny budyń, z roślinami na oknie, lampą w papierowym kloszu i całą masą kolorowych gadżetów tu i ówdzie. A i tak centralnym punktem pokoju jest komputer. |
|