| inside - 2002.03.25 12:21 - odpowiedz | | Tak właśnie się zastanawiam... czy brak możliwości zdjęcia całkowitego konta wynika z satysfakcji z dobrze zrobionej roboty i przeświadczenia, że jesteśmy tak wspaniali, że nikt nie zechce nas opuścić; czy może brak lecytynki i starość daje już się we znaki...
Więc może trzeba administratowa poprosić, żeby łaskawie nasze konto wykasował? Spróbujemy i tak... tylko kto nim jest? I jaki jest Jego adres? W ogóle, może się jakoś dowiem... poszukam, popytam. Ciekawe, czemu zakładki 'about' są nadal puste... |
| | jemesis_poter - 2002.03.25 12:36 - odpowiedz | | Pniewaz niektorzy, moze Cie to zaskoczy, maja dom, rodzine, prace i naprawde wiele waznych spraw, ktorych kolejnosc jest na pewno przodujaca, w porownaniu w modernizacja przykladowo nloga.
Z tego co mi wiadomo, Warp codziennie wprowadza poprawki, ulepszenia i pieprzy sie z przeroznymi 'widzimisie' uzytkownikow. Dodatkowo, jesli nadal Cie to nie zadowalam, iz siedzi po nocach, zeby taki geniusz jak Ty, ktory nie przyklada nawet kawalka palca, aby pomoc - mogl zrzedzic, ze nadal cos mu sie nie podoba i czegos brakuje.
Nawet Bog tworzyl Swiat w dni siedem, a nie poprzez pstyrkniecie palcow. |
| | inside - 2002.03.25 12:50 - odpowiedz | | Ale nawet Bog nie byl tak arogancki, zeby odebrac czlowiekowi prawo do smierci. |
| | warp - 2002.03.25 13:53 - odpowiedz | | juz nawet nie chce mi sie komentowac.
nie mowiac juz nic o ilosci mejli z prosbami o przypomnienie zapomnianego hasla, itp.
znajac zycie, gdybym wprowadzil przypominanie hasla via mail podany przy rejestracy, mejle z prosbami o przypomnienie hasla zamienilyby sie w rozpaczliwe mejle z naglowkiem "kradziez nloga". wiadomo dlaczego, nie chce mi sie wyjasniac.
a na koniec jeszcze jedno, nic osobistego, takze wiec prosze bez urazy, i zeby nie bylo, ze jestem jakims burakiem.
obiecujesz, dotrzymujesz slowa. placisz, wymagasz. nie placisz, pierdol sie.
takie zasady panuja chyba wszedzie prawda?
a ja w koncu nic nie obiecywalem. |
| | scorpiona - 2002.03.25 14:01 - odpowiedz | | Popieram Warpa.Tym razem:)
Nie dlatego,ze placilam(inside:placilas?popros warpa o numer konta:),tylko zdaje sobie sprawe z tego,ze sa wazniejsze rzeczy.Nlog to tylko rozrywka ,a nie obowiazek. |
| | inside - 2002.03.25 14:37 - odpowiedz | | Warpie, wielki szacunek mam do Ciebie, bo zdaje sie wlozyles mase pracy w to, co teraz widzimy. Do tego znaczek informujacy, ze caly czas jest to projek w wersji beta i caly czas autorski. Jednak napisanie w 'about' chocby swojego nicka i emaila z prosba, zeby zwracac sie tylko z waznymi rzeczami oraz krotkie: rm nlog.pl/~ chyba tez nie jest wyzwaniem na miare blokowania ip... (adres na spodzie jest jak dla mnie taki pro forma i nie smialbym z niego skorzystac z tak trywialna sprawa, jak wyrazenie wlasnej opini) |
|
|