| vertigo - 2002.04.04 20:36 - odpowiedz | | Otoz zauwazylam ciekawa prawidlowosc. Nie moge sie dostac na wiekszosc nlogow, ktore skladaja sie z wiecej niz 1 slowa, a slowa te sa przedzielone spacja (twarda lub miekka, whatever). Na nlog Jemesis dalej moge sie dostac tylko korzystajac z serwera maskujace IP. Nie wiem, czemu tak sie dzieje, ale inni tez sie skarza, ze nie moga wejsc na wyzej wymienone nlogi. |
|
| maketheworldhappy - 2002.04.04 22:00 - odpowiedz | | tez to zauwazylem, przez proxy nie moge wejsc na blogi z takim czyms _ (czy to jest "twarda spacja"?). chyba dzieje sie tak dlatego, ze domeny nie moga zawierac niektorych znakow, ktorych mozna uzywac jako login na nlogu.
sprobuj http://nlog.pl/view.php?user=xx_yy - u mnie przez proxy dziala. |
|
| warp - 2002.04.05 00:50 - odpowiedz | | squid sie kladzie na subdomenach z ____podloga____ w nazwie |
|
|
| natasza - 2002.04.07 13:46 - odpowiedz | | Ja tez nie mogę się dostać na nlogi więcej niż jedno członowe.
Bardzo dziwne, pozostaje pożegnanie się z niktórymi wpisami??? |
|
| vertigo - 2002.04.08 09:51 - odpowiedz | | heheh, zapomnialam, ze umiescilam temat na forum :)))) Lordzik - no, chyba mnie nie zablokowali, bo niby czemu mieliby to zrobic ? :))) Warp - co to jest squid ??? Nie jestem jakims zupelnym lamerem, ale pewne terminy nie sa mi znane... |
|
| malyble - 2002.04.10 03:26 - odpowiedz | | Vertigo
Squid to taki programik pod platforme Linux/Unix, dzieki ktoremu widac server w sieci lokalnej (na windzie) i mozesz sie (poprzez otoczenie sieciowe) dostac na swoje konto (ktory znajduje sie w sieci lokalnej) wpisujac login i haslo... Login to twoj login, ktory wpisujesz gdy ci sie winda odpala...
No chyba, ze o innego squida chodzi ;]
Pozdrawiam |
|
|
| dran - 2002.04.10 10:15 - odpowiedz | | tia .. z tym ze powinno wystarczyc dodanie w serverq opcji "transparent proxy" ... |
|
|