| vlight - 2002.06.04 10:26 - odpowiedz | | Skoro slonko przerwalas milczenie na nlogu, to odezwij sie tez do mnie. Dotrzymuj obietnic, podobno jestes uczciwa. Łącze wyrazy. najrozniejsze. |
|
| oziak - 2002.06.04 11:12 - odpowiedz | | szczerze mowiac jedyna rzecza jaka mnie ostatnhi ocieszy to wlasnie powort jemesis_poter...moje uwielbienie do tej osoby nie zna granic... |
|
| vlight - 2002.06.04 23:20 - odpowiedz | | uwielbiaj. tylko forsy jej nie pozyczaj. |
|
| jemesis_poter - 2002.06.05 00:34 - odpowiedz | | Luuz.
Tylko to trzeba byc dostepnym w obie strony.
I o ilez latwiej, kiedy bywam we Wrocku.
Ale coz.
Zawsze sa maile z przykladowym wyslaniem numeru konta.
I wiecej nie powiem, bo wystarczy pomyslec.
Tudziez. Co znow proste, chocby tel, na bramke www nie odpisze.
Tyle mam do powiedzenia, reszta to moze kreatywnosc wlasna.
Uszanowanie. |
|
| vlight - 2002.06.05 10:27 - odpowiedz | | Jasne. tudziez odpowiadanie na maile, ktorych wyslalem cos ze 6. tudziez smsy. i proby lapania na icq, zeby sprawe wyjasnic. a nie grobowe milczenie. nieprawdaz? |
|
| jemesis_poter - 2002.06.05 10:43 - odpowiedz | | Zwyczajnie nie chce mi sie komentowac. Maila nie dostalam ani jednego, na ICQ nie siedze, bo nie moge instalowac, sms - via www. Wybacz. Wrozka nie jestem. Skoro wysylasz z internetu, to kilka cyferek wklepac mozesz, bo na 119999 odpisywac nie bede. Chcesz. Powiedzialam jak, mnie nie zalezy. Infantylizm by Forum tez raczej malo interesuje. Wiecej ani slowa, bo az sie przykro robi, a skoro w/g Ciebie taka jestem, to wiesz - nie musze tu wchodzic =).
Eot. |
|
| vlight - 2002.06.05 14:22 - odpowiedz | | super. ale nie eot. nie ma tak gladko. wysylalem na arrakis i na inne tez. mam tu zacytowac czy podeslac ci na jakiegos maila? EOT to bedzie jak uiścisz. bo ja mam dosc. i tyle. |
|