| kicikici - 2002.07.17 18:56 - odpowiedz | | Jak k... przeczytać to faq, bo aż boje się przedtem spytać o coś innego. |
| | alienisko - 2002.07.17 23:24 - odpowiedz | | to nie pytaj i trwaj w tym co masz... w loginie dodaje sie wpisy, o to w tym chodzi, jak Ci nie pasuje to sobie zrob strone domowa, wizytowke, czy co tam ludzie se wymyslili jeszcze :P idea nloga to wpisy, a nie robienie dupereli na stronie, jak tak Ci tego brakuje to wez juz idz gdzies indziej :P |
| | kicikici - 2002.07.18 09:25 - odpowiedz | | Chyba jednak pójdę, i nie chodzi mi o to, że mi się idea nloga nie podoba, ale pretensjonalni ludzie z niego, którzy sami nie wiedzą o co im chodzi, ale rzucają hasłami na prawo i lewo. Zadałam proste pytanie, a nie w stylu być, czy nie być, i oczekuję prostej odpowiedzi. |
| | niten - 2002.07.18 10:35 - odpowiedz | | prosta odpowiedź: nie da się przecztać fag BO NIE DZIAŁA (czytaj zakładka nie jest aktywna) a jak Ci się zechce poczytać inne posty to się dowiesz DLACZEGO. |
| | galaxy - 2002.07.18 19:09 - odpowiedz | | ja wiem o co mi chodzi. Bardzo dobrze wiem =) |
|
|