| qqmaq - 2002.09.06 17:02 - odpowiedz | | siema na wstepie chcial bym powiedziec czemu wy "zelowe chlopaki" tak sie kretynsko nosicie ;))) wiem wiem wy to lubicie pewnie zwiazane to jest ze wzrostem poteci w wieku dojrzewania a ze jak mamwia nasz kasiadz " miłości przez nas wydzielanej nie wolno marnowac " to chlast to na dyńke a ze to nasze i przyjazne srodowisku ... no ale karzdy ma swouj styl ... nawet takie M A R M O L A D Z I A K I jak WY :))) |
|
| anastazjaaaaaa - 2002.09.06 17:12 - odpowiedz | | Zastanawiajac się nad tym co napisałes przychodzi mi do główki nastepujace pytanie: Skąd o tym wiesz? Hehehe nie ma to jak doświadczenie mówił jeden z filozofów Oświecenia, i przez własne zmysły poznawanie świata. hehehe... Wiec może podzielisz się ze mną swoim jakże olbrzymim doświadczeniem co qquś? Hihihi.. no i jeszcze pragne dodać skąd własciwie bierze się zwiazek żelu z muzą techno, bo o tym każdy wie? No ale dobzie, to na maryginesku.
I jeszcze jedno, jakby nie było \"masturbacja i módlmy sie\" w jednym zdaniu fajowo wygląda i jak domenę mężczyzn pozostawie ja bez komentarza:)))))))) |
|
| mlody_gniewny - 2002.09.06 19:56 - odpowiedz | | jeden taki wileki i szanowany filzof Al Bandi czy jak się to tam pisze powiedział że to kobiety wmawiaja facetom że mastrurbacja jest złą, coś w tym jest bo gdyby ludzie byli by samowystarczali w tym zakresie to by się wzajemnie nie potrzebowali |
|
| ebv - 2002.09.06 23:42 - odpowiedz | | nie stwierdzono zadnego zwiazku miedzy zelem a \"muzyka techno\" wyzej wymieniona , techno to techno , a dresiarstwo to dresiarstwo czyli zel bleeee , nienawidze zelu |
|
| anastazjaaaaaa - 2002.09.07 12:15 - odpowiedz | | a czym się różni techno od dresiarstwa? Przecież dresy słuchaja techna i normalni ludzie też słuchają tego samego techna, więc jak by to powiedzieć techno to techno a dresiarstwo to nieodzowny element tejże kultury hehehe \"kultury\";)
No a żel jest okej:) |
|
| ebv - 2002.09.07 18:55 - odpowiedz | | czym techno od dresiarstwa phi ;p dresiarstwo to wynaturzenie
nedzna karykatura i wypaczenie , nie znajduje wiecej slow bo jestem najedzony ciastkami , tak czy inaczej mowimy o dresiarstwie jako pradzie kulturowym ktory pleni sie , tzn zeli
sie wszedzie a nie muzyce |
|
| ebv - 2002.09.06 23:59 - odpowiedz | | nie stwierdzono zadnego zwiazku miedzy zelem a \"muzyka techno\" wyzej wymieniona , techno to techno , a dresiarstwo to dresiarstwo czyli zel bleeee , nienawidze zelu |
|
| - 2002.09.07 13:45 - odpowiedz | | nie stwierdzono zadnego zwiazku miedzy zelem a \"muzyka techno\" wyzej wymieniona , techno to techno , a dresiarstwo to dresiarstwo czyli zel bleeee , nienawidze zelu |
|
| malyble - 2002.09.17 09:51 - odpowiedz | | Uwazasz ze tylko mezczyzni robia sobie dobrze? ;] |
|
|
| future - 2002.09.07 22:59 - odpowiedz | | to ci dopiero konstruktywna (?) wypowiedz :PPP |
|
|
| qqmaq - 2002.09.17 19:48 - odpowiedz | | hehe i tak trzymac a myslalem ze to przejdzie bez echa ;pppp ale ;))) jak zawsze za duzo mysle SZMESEM FRESEM MAKLY!!!!!!!!!!!!!:))))) |
|