Temat: pomóżcie - praca:>> | | lil_foxy - 2002.09.13 20:15 - odpowiedz | | help me!!!:> potrzebuję pracy...może ktoś z nlogowiczów ma jakąś swoją firmę czy coś:>? może znalazłoby się w niej miejsce dla mnie:>? tak po znajomości;) w końcu stanowimy jedną wielką nlogową rodzinę;D pliiiiiissssss:>>>> |
| | wizard - 2002.09.19 15:01 - odpowiedz | | Hmmm wiesz lil niestety jestem w podobnej sytuacji jak Ty tj jestem facetem(studiuje zaocznie nawet od X chcę podjąć opróćz zarzadz i marketingu jeszcze informatykę)od prawie 2tygodni bez pracy. Zrezygnowałem świadomie z \"kamieniołomów\" tj prywatnej hurtowni gdzie byłem przedstawicielem handlowym (oczywiscie tam przyszedlem po olbrzymim i w ramce ogłoszeniu z gazety z innej firmy która była COOL i jest ps nazwa też przez 2oo :)); obiecywali złote góry ale jak to bywa u prywaciary dowiedziałem się po miesiącu cięzkiej pracy tj 7-22 (czasem i 24:((jak było trzeba wrócić z dalszej trasy)oszukano mnie na ponad 300zł prowizji nie dostałem nic opróćz 600zł mój wysiłek i wkład pracy inwencja (nawet nowi kliencia=przez miesiąc 13 -wg mnie sporo ale im ciągle mało i mało) nie zostały docenione więc next day po wypłacie podziekowałem im do dzis tj 2tydzioen jestem bez pracy,staram sie do poprzedniej firmy bo tam mnie cenili itd tylko w związku z redukcją etatów nie było pewnosci co z moim stanowiskiem. Teraz juz wiem ze komfort pracy jest wazniejszy niz obiecanki $$ i inne niespełnione rzeczy... Liczę, że wszystko się ułoży tym bardziej iż od X znów 2x za uczelnię zapłacić trzeba .... Tobie radzę porozglądać się pozytać w necie ewentualnie zdobyć dodatkowe kwalifikacje na pewno cos znajdziesz, głowa do góry CHEER UP Piotrek |
|
|
| |