| charon - 2003.06.08 19:17 - odpowiedz | | a ja mam propozycje coby ksywy ludzi wypowiadajacych sie na forum byly linkami do ich nlogow :-) poddaje te propozycje niniejszym pod uwage szerszej publicznosci oraz do wiadomosci osob wladnych dokonac tej zmiany :] |
|
| elio - 2003.06.08 22:51 - odpowiedz | | Sokolooz. Zawalcze z tym jutro w pracy.. O ile mnie wcześniej księgowa za brak rozliczenia za maj na drzewie nie powiesi...
Szacun |
|
| elio - 2003.06.10 10:45 - odpowiedz | | Przepraszam za opóźnienie ale poniedziałek miałem wyjątkowo bojowy.. Nie lubić księgowych! Hasło na ten rok. A więc już działa :) Coś jeszcze ? :) A co do edycji skina z poziomu nloga to kwestia jest rozpatrywana. Jak znajdę czas i pomysł to of course zawalcze :)
Szacun! |
|
| charon - 2003.06.10 14:18 - odpowiedz | | no i dziala :] jeszcze tylko arkusz stylow bym dopracowal - zeby jednak ksywki byly na bialo... a poza tym to szczena opada - byle zyczenie i spelnione :-) no no... szacuneczek :] |
|
| maketheworldhappy - 2003.06.10 14:40 - odpowiedz | | a jakby tak po prostu pobierac plik template.nlog, wrzucac jego zawartosc do textarea, a pozniej zawartosc tego zapisywac? :) |
|
| charon - 2003.06.10 17:49 - odpowiedz | | w sumie to by mozna.. nawet wiecej - latwo by bylo zrobic jakas mala korekte.. bez zabawiania sie w uploady i inne takie... moze by jeszcze jakis podglad przed ostatecznym zapisaniem na przyklad... :] |
|
| charon - 2003.06.10 17:52 - odpowiedz | | sory ze malo skladna ta moja wypowiedz ale od wczoraj spalem 4 godziny... ech sesja :\ |
|
|
| maketheworldhappy - 2003.06.10 00:06 - odpowiedz | | a najlepsza opcja jaka mozecie wprowadzic to edycja szablonow online:) wbrew pozorom nie jest to takie trudne |
|
| sweet_taste - 2003.06.10 17:23 - odpowiedz | | jestem za obiemia propozycjami maketheworldhappy :)
pozdrowka all |
|