| elio - 2003.08.06 13:28 - odpowiedz | | Jak pewnie wiecie jest coś takiego jak Creamfields. Otóż 9 sierpnia będzie warp u mnie ( no w sumie to ma być wcześniej :P ) i oprócz tego jakieś chlanie etc.. Jak ktoś mieszka blisko Koszalina ew koło Kołobrzegu to może jakieś małe spotkanie ? BTW ma ktoś nocleg załatwić w pobliżu Bagicza lub Ustronia? :)
Szacun People :) |
|
| not_me - 2003.08.06 15:32 - odpowiedz | | A ja potrzebuje fajnego miejsca w Zakopanem - jak cos to dawać znac :) |
|
| lordzik - 2003.08.06 22:08 - odpowiedz | | Ja jade na creamfields. Bede w Kolobrzegu jakos przed 8:00 rano (tak mam pociag). Wracam w niedziele ok poludnia. W miedzyczasie jestem otwarty na spotkania.
ps. po co komu nocleg? [[[[; |
|
| elio - 2003.08.07 09:34 - odpowiedz | | Klimat :) Coś będzie można się spotkać wypić :P Etc.. :) NO DRUGS of course bo to sux. Jakby co to wyślij mnie na maila swój numer telefonu :)
Szacun people =]
( warp się zwala do mnie o 5.30 w piątek.. Cholera ale mu dam jak mnie obudzi.. ) |
|
| lordzik - 2003.08.07 11:01 - odpowiedz | | o rany.
zobacze szefow.
a myslalem, ze glowna atrakcja kolobrzegu beda kai tracid i cosmic gate buehehhehe [; |
|
|
| elio - 2003.08.08 08:07 - odpowiedz | | Ha! NIe obudził :P Sam się kurde budziłemo 5.30 :P To jest chore :) Na dziś planuje spirytus :) Warp będzie zdychał hehe :) Należy mi się:P Replay z wawy się szykuje :P =] |
|
| elio - 2003.08.09 13:14 - odpowiedz | | Powiem tak.. O ja... Było miło.. Znaczy się przywitanie popicie i takietam :) O kierunek żarło na mieście o 4 rano :P Poszło trosku spiryta we wściekłych i wszyscy byli szcześliwi :P Ciekawe jak to będzie wyglądać dziś po Creamfields :) Może lepiej :P
Szacun! |
|