| mike - 2003.09.18 19:03 - odpowiedz | | Jeżeli ktoś z was ma album Pink Floyd "A MOMENTARY LAPSE OF REASON" i ma SoulSeek'a to miałbym małą prośbę.Ciężko to zassać bo potrzebuję najlepszej jakości (320).Jeśli ma ktoś to na dysku to będę wdzięczny.Oczywiście kożyść będzie obustronna.Na razie mało mam na twardym mp3 ale ja by co to mogę zrzucić z CD jak będę miał. |
|
| mike - 2003.09.19 12:03 - odpowiedz | | OK.Już mam.Trochę to trwało (całą noc).Ale jak ktoś chce się wymienić to niech da znać. |
|
|
| mike - 2003.09.19 14:17 - odpowiedz | | Podeślij mi na maila swój nick w SoulSeek\'u: kornish1@wp.pl a ja podeślę ci swój.Wolę go publicznie nie pokazywać :P Nie mam na razie dużych zbiorów (jak już pisałem) ale mogę coś z CD zrzucić jak byś chciał.Daj tylko znać czego szukasz.Jak masz szybkie łącze to nawet wav ci zrzucę. |
|
| zordak - 2003.09.21 17:09 - odpowiedz | | dam znac i umowimy sie jakos ale nie teraz bo komputer chodzi mi jakby nie mogl i obawiam ze nic bym sobie nie zassal.. dzieki. |
|
| sweet_taste - 2003.09.24 10:00 - odpowiedz | | przepraszam... BARDZO, ale mam pytanie... bo mnie SoulSeek w ogole nie dziala... bo _ ze czemu? :((( Ma ktos pomysl? |
|
| mike - 2003.09.24 21:14 - odpowiedz | | Na tej stronie jest dobre forum na temat soulseek\'a:
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=45
Są tam też rozwiązania do kłopotów z łączeniem się SoulSeek\'a.Pozdrawiam |
|