Temat: If today I'll got luck so nobody my ass fuck//Sesja Egz// | | summer_of_my_life - 2004.02.02 09:17 - odpowiedz | | To jest miejsce w którym jeśli się wpisze przed egzaminem na pewno ten egzamin/ kartkówke / klasówke / Obrona Prac maści wszelakiej / Mature / Koło / Zerówke / I egzamin zawodowy / od nastepnego miesiąca zamierzam wprowadzić różne certyfikaty / na pewno ten egzamin zda jakna razie Gwarancja tego jest 100 % liczba niezdanych egzaminów po wejści 0 . Oczywiscie jak na faceta przystało sam przetestuje ten wynalazek . I dopiero wtedy będzie można go otworzyć. Tzn będe mógł prowadzić działalność legalną.Więc... Od razu zademąstruje jak się dokładnie trzeba wpisać jeżeli ktoś to zlekcewarzy szczeście zlekcewarzy jego i egzamin... mam nadzieje że ustawie jak na pierwszy raz dobrze :P
LOGIN: SUMMER OF MY LIFE
H-ASŁO:######
CEL : KOLEGIUM RESOCIALIZACJI REWALIDACJI I WYCHOWANIA FIZYCZNEGO
SALA: 208
DATA: 02 - 02 - 20004 GODZINA: 10:30
PRZEDMIOT: PEDAGOGIKA
ZAKRES WIEDZY WYUCZONEJ DO EGZAMINU: GÓWNO
ZAKREZ SCIĄG: 96% MATERIAŁU
SAMOPOCZUCIE: 49 GODZIN BEZ SNU
REALNA SZANSA NA ZDANIE: 17%
SZCZĘŚLIWE HASŁO WYMYŚLONE NA EGZAMIN: If today I'll got luck so nobody my ass fuck :]
LOGOUT .. .. . . .. .GOOD LUCK GOOD FUCK !:] |
| | summer_of_my_life - 2004.02.10 05:02 - odpowiedz | | Ale mam alibi jak sie tyle nie śpi można nie zdać zresztą to jedyny egzamin jakiego nie zdałem :P tzn w tamtym miesiącu ;) no nawet w tym roku :P ale co to dla mas tzn nas... a teraz sie ucze na poprawke i pamiętajcie drogie dzieci , że czasami wam tez coś na łeb zleci ;) |
|
|
| |