Temat: Co z freenlog? | | sharkie - 2004.03.10 16:56 - odpowiedz | | Z zapewnień, które można było przeczytać na stronie http://freenlog.org wynikało, że już dawno powinno być dostępne wydanie alpha tego "skryptu", tymczasem jedyną zmianą jest zniknięcie strony z sieci. Czy w takim razie są jakieś szanse na pojawienie się freenloga w najbliższej przyszłości? |
| | zbirkos - 2004.03.10 18:24 - odpowiedz | | Ehhh. Mi niestety nic o tym nie wiadomo. Warpa ciezko jest nawet ostatnio na gg dorwac wiec nie wiem co z freenlogiem. Narazie razem z Elio zastanawiamy sie nad przebudowa nloga do wersji v.0.5. W nowej wersji zaszloby sporo zmian, generalnie rzecz biorac trzeba przebudowac wszystko praktycznie od poczatku. A ani ja, ani Elio nie damy sobie z tym rady, dlatego juz od paru dni wypytuje wsrod znajomych o osobe, ktora zgodzilaby sie non-profitowo podzialac cos przy nowym nlogu. Niestety na dzien dzisiejszy skutki moich poszukiwan sa mizerne. Generalnie to baza nloga i sam engine nie sa przystosowane od obslugi wciaz rosnacego ruchu. Dodatkowo przez to, ze w enginie jest maly balaganik nie mozna dodac tez nowych funkcji. Tak czy inaczej mamy nadzieje, ze jednak uda sie cos w najblizszym czasie z nlogiem podzialac.
BTW gdyby ktos ze znajomoscia MySQLa i PHP chcial cos pomoc przy nlogu to taka pomoc jest mile widziana. |
| | sugar - 2004.03.10 23:05 - odpowiedz | | hmm. nie no. ogólnie to (sory no) pieprze sql. przytrułam się nim trochę.
no ale sugar nigdy nie mowi nigdy. dla sugar nie ma rzeczy niemozliwych. sugar niczego sie nie boi. ale sugar ogolnie to woli lezec trupem niz bawic sie w ambitniaka. ale jak dramat bedzie to jasne, ze dobra. bedziecie miec mnie najwyzej na sumieniu. |
|
|
| |