| listakontaktow - 2004.05.04 15:46 - odpowiedz | | prosze kliknac
i juz nie musisz nawet uderzac palcyma w klawiature. wystarczy sama mysz, by prowadzic bloga. nie ma za co.
p.s.to dla tych, co nie widzieli, a potrzebuja. |
|
|
|
| chynaa - 2004.05.05 22:47 - odpowiedz | | [i]aha! pozdrowienia dla Andrzeja za koncert w piatek . Bylo naprawde nudno .[/i]
;D. |
|
| chynaa - 2004.05.05 22:50 - odpowiedz | | Chociaż powiem Ci na ucho, że to jest taka Typowa Notka z Typowego Nloga.
Niemniej, jeśli komuś sprawia to przyjemność i daje ukojenie psychiczne - czemu nie. Mamy wolność. I nikt nie zmusza do czytania.
Chociaż czasami za przełyk dziwny śliski smutek ściska. |
|
| listakontaktow - 2004.05.06 15:20 - odpowiedz | | no sciska. chcialem sobie ostatnio poczytac i nie bylo co :(
wiem, ze czasami generator nie dziala poprawnie, bo generuje sprzeczne zdania po sobie. ale w wiekszosci przypadkow dziala ;) |
|
| chynaa - 2004.05.06 20:22 - odpowiedz | | Nie no, Brudnopis, Lazy, niektórzy jeszcze potrafią Napisać.
Podoba mi się \"fogle\". A jest tam gdzieś \"kofam\"? Przepiękne. Od lat. |
|
| listakontaktow - 2004.05.06 20:52 - odpowiedz | | hmm... nie wiem, czy jest kofam, ale juz nie chce mi sie tego przerabiac :/
co do piszacych: owszem, sa logi, ktore czyta sie z przyjemnoscia, jak wymienione przez Ciebie, czy np. Cariewna, ktora wyczarowuje slowami obrazy i zapachy, ale kiedy klikalem w losowe linki, w \"main\", coz... efektem moich poszukiwan jest wlasnie ten topic... |
|