| sweet_taste - 2004.05.14 23:28 - odpowiedz | | Jakie slowa dodaja wam otuchy gdy macie ciezkie chwile? Co sprawia, ze czujecie sie lepiej, a czego nie chcielibyscie uslyszec w trudnej sytuacji? Pliss bo mnie sie inwencja juz skonczyla na pocieszanie... Slow brakuje jakos mam wrazenie ze sa puste... |
|
| _martin_lesner_ - 2004.05.15 01:17 - odpowiedz | | ... \"jestem silny\" :)))) // <<< najlepszy efekt będzie jak zainteresowany sam je wypowie ( i nie musi być głośno ;) ) |
|
| listakontaktow - 2004.05.15 11:46 - odpowiedz | | mnie trudno pocieszyc slowami. najlepsze do tego sa gesty. drobne - naprawde najbardziej pomagaja.
ale kumpela ostatnio rozwalila mnie podsuwajac mi \"Przeslanie pana Cogito\" jak siedzialem zbity. Sprobuj moze tego? |
|
|
| mieczyslaw_dyrektor - 2004.05.15 14:57 - odpowiedz | | Ale nigdy nie mów \"Zostańmy przyjaciółmi\". To najgorsze, co możesz powiedzieć facetowi na odchodnym. |
|
| sqn - 2004.05.16 09:01 - odpowiedz | | \"Chodź na piwo ... ja stawiam .\" |
|
| elio - 2004.05.16 17:13 - odpowiedz | | Przytulić.. Porozmawiać.. Zrozumieć.. Powiedzieć że będzie dobrze.. |
|
| korzoh - 2004.05.16 17:41 - odpowiedz | | zależy o co chodzi.Jak o coś między wami to chyba niestety pocieszyć się nie da,chyba że zmienisz sytuacje sama.A najlepiej usiądź,porozmawiaj... No i czasami te niby puste słowa znaczą wiele,jak mówi je do Ciebie osoba na której ci zależy albo zajebisty przyjaciel...\"Choć na bronksa człowieniu a nie dołujesz się!!\"... |
|
| sweet_taste - 2004.05.16 19:58 - odpowiedz | | Na szczescie nic miedzy nami :), miedzy nami slicznie jest, niestety sa powody dla ktorych musze siebie pocieszac, ale bardziej boli mnie to, ze on sam zle sie czuje w swojej, z kolei, sytuacji... Dzieki za odpowiedzi :) zawsze cos pomoga; gdy cos mowie po prostu glupio mi, ze cos mowie, bo to błache... |
|