| xp5 - 2004.07.14 17:06 - odpowiedz | | Witam!
Jako, że większość woli spotkać się w Powsinie, to proponuję w sobotę ostatniego weekendu lipca (24 lipca o godzinie 11-tej)...
Spotkanie na pętli autobusowej (osoby później idą pod basen)...
Dojazd:
Autobus: 519
Można też i metrem lub swoim własnym środkiem lokomocji...
Pozdrawiam
Krzysiek (xp5) |
|
| pink_widow - 2004.07.14 18:03 - odpowiedz | | powsin od siebie mam rzut kamieniem i raczej bede z buta sie ruszła chyba, ze wczesniej ustawie sie z jakims przystojnym samecem, co biedna wdowkę przyprowadzi na miejsce spotkanja ;) bede udawac niezorientowana gdzie jest petla...faceci lubia takie małe i niezaradne :P btw małe jest piekne i do koffania :) w kazdym badz razie czekam na chetnych, bo samej to jakos mi nie chce sie tam isc; a jak bede miała dodatkowy motywator w postaci przystojnego samca to juz zmienia postać rzeczy :P 3majcie sie misie moje kolorwe :*
taaaaaaaa! o 11 ?!?!?!?!?!
a nie da rady pozniej? przeciezto zbrodnia w biały dzien wstawać w sobote tak rano ;) |
|
| xp5 - 2004.07.14 18:44 - odpowiedz | | A ja lubię starsze (jakby ktoś z osiedla nie wiedział)......
Chętnie - gdzie mieszkasz, to przyprowadzę...........
Pozdrówka i do zobaczenia 24 lipca. Będę na miejscu o 10-tej....... |
|
| pink_widow - 2004.07.14 18:48 - odpowiedz | | o 10tej?!?!to juz sie zmieniła pora?! mieszkam na natolinie... :) to jak sie umawiamy? :* a moze jakos wczesniej niz 24? |
|
| xp5 - 2004.07.14 20:18 - odpowiedz | | no ja akurat będę już o dziesiątej - nie wiem, jak inni......... |
|
| pink_widow - 2004.07.15 11:38 - odpowiedz | | fajnie fajnie, tylko co z tym \"wczesniej niz 24\"? ;) |
|
| xp5 - 2004.07.16 12:41 - odpowiedz | | Jako, że niektórzy wolą spotykać się rano, inni zaś w nocy, to moja propozycja brzmi:
Ja pojawię się o dziesiątej rano na pętli 519 i umieszczę tam informację o dokładnym miejscu zlotu, że by inni mogli trafić, gdy będą później... |
|
| pink_widow - 2004.07.18 19:52 - odpowiedz | | cos nam temat umiera ;) xp5 odezwij sie do mła to obgadamy szczegoły, bo mam kilka pomysłów ;) pink_widow@o2.pl pozdro i buziaczki :* |
|
| pink_widow - 2004.07.18 19:53 - odpowiedz | | aha i weekend 24-25 jest przedostatnim weekendem lipca, a nie ostatnim :) |
|
| xp5 - 2004.07.20 12:59 - odpowiedz | | Weekend to jest ostatni, bo 1 sierpnia to niedziela. Ale nie zmienioajmy wciąż terminów, bo nic z tego nie będzie.
Zlot będzie w przedostatnią sobotę lipca od dziesiątej rano na pętli w Powsinie zbiórka (zapewne ludzie będą około południa)...
Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu! |
|
| pink_widow - 2004.07.19 16:00 - odpowiedz | | hmmm :) dobrze by było zrobic jakas przyblizeniowa liste chetnych zlotu w wwa :) chetnych prosze o kontakt :P
tzn tak: Ci, ktorzy maja ochote przyjsc, planuja przybuc lub cos to niech dadza znak :)
o! |
|