| on_i_on - 2004.11.12 18:56 - odpowiedz | | Czy bycie gejem można określić jako bycie gorszym człowiekiem?
Ja tak nie uważam..
|
|
| didaskalia - 2004.11.12 19:32 - odpowiedz | | to zalezy od punktu siedzenia...w pewnych kregach bycie gejem jest uwazane za zalete... gejem byc wypada ...bo to modne...bo oni maja dobry gust....
Dla mnie osobiscie to czlowiek jak kazdy inny ( z wyjatkiem sytuacji gdy dobieraja sie do mojego faceta- polowa jego przyjaciol to geje). Cos w nich jest poniewaz to wlasnie w ich klubach odbywaja sie najlepsze imprezy w Nowym Jorku :) |
|
|
| pfscolka - 2004.11.12 23:11 - odpowiedz | | nie to czlowiek jak kazdy inny a ze kocha osobe tej samej plci to juz sprawa jego i partnera i chyba nic bym nie zrobila jakbym zobaczyla pare dwoch chlopakow przytulajacych sie do siebie na ulicy, no moze tylko... zazdroscilabym im ze maja siebie i sa szczesliwi :) pozdrawiam |
|
| ndw - 2004.11.12 23:28 - odpowiedz | | ja popieram poprzedniczke:) znam kilku gejów i niczym nie różnią się od innych ludzi:))tzn za wyjątkiem orientacji oczywiście, co w tym momnecie dla mnie nie robi żadnej różnicy. |
|
| karolajn - 2004.11.13 14:16 - odpowiedz | | pewnie ze sie niczym nie róznią,poza tym ze........są gejami!!!ochyda. |
|