| chynaa - 2004.11.19 09:15 - odpowiedz | | Bo jest tak: miałam nie pytać, miałam nie pisać, sama usiłowałam sobie poradzić, żebyście nie myśleli, że lecę z pierwszą potrzebą a la A Jak Dodać Linka... Nie.
Opiszę problem.
Zawsze zmieniałam ów plik template.nlog używając Front Page'a. Tu nic nie sugerujcie, to jak przyzwyczajenie do starych kapci z kaczuszką. Czyli, że klikałam i "Otwórz za pomocą...". Nie było problemu, otwierało, zapisywałam po zmianach z powrotem jako `template.nlog`.
Od kiedy mam (przejściowe, mam nadzieję) problemy z Front Page'em próbowałam:
- notatnikiem. Nie chce zapisywać jako .nlog
- Wordem. Zapisuje jako .html.
Nie pamiętam, czym tam jeszcze po drodze.
Jak zmienić ten plik? Potrzebuję go zaktualizować (żadne radykalne zmiany) i nie mogę dziada ruszyć.
'Elp? |
|
| v - 2004.11.19 09:47 - odpowiedz | | Proponuje notatnikiem zapisać tak jak on chce to zrobić a następnie, najzwyczajniej w świecie, zmienić rozszerzenie .txt na .nlog
Tak? |
|
|
| maketheworldhappy - 2004.11.19 11:30 - odpowiedz | | przy zapisywaniu pliku, wybierz \"zapisz jako typ: wszystkie pliki\", nastepnie wpisz nazwe template.nlog i bedzie dobrze. podejrzewam, ze w innych programach ms tez to za dziala. |
|
| partykularny - 2004.11.19 11:45 - odpowiedz | | tak, przy szczególnie upierdliwych łinaplikacjach trzeba po wybraniu \"wszystkie pliki\" podać nazwę w cudzysłowiach (cudzysłowiu?), inaczej nadal dodaje swoją końcówkę. ewentualnie proponowany wcześniej TotalCommander i zmiana rozszerzenia. |
|
| chynaa - 2004.11.19 13:56 - odpowiedz | | Działa dziatwo, dzięki. DDD. ;)
(Notatnik a potem Commander =). |
|
| lancaster - 2004.11.27 06:35 - odpowiedz | | Moim zdaniem to jest pytanie w stylu A Jak Dodac Linka ;>>>
Wystarczylo pogooglac ;> |
|
|