| krakuska - 2004.12.27 00:23 - odpowiedz | | Czy jest chętny jakiś dobry człowiek, który zrobiłby mi fajnego ładnego skina?? Tak poprostu od siebie dla mnie, z nudów, dla przyjemności, dla zrobienia mi przyjemności :))
Ja niestety mam brak wiedzy na ten temat :( prosze o odpowiedz chętnych na moim nlogu : krakuska. Zostawcie gdzies tam wiadomość :) pozdrawiam :)
|
|
| summer_of_my_life - 2004.12.27 09:25 - odpowiedz | | ja proponuje zapytac o rade bez owijania w bawełne jakiegos dobrego dermatologa a majkelowi pomoglo...;) |
|
|
| summer_of_my_life - 2004.12.28 06:05 - odpowiedz | | adrenaline to nie powod zeby sie chwalic ze nie umiesz ja tez nie umiem ale sie nie chwale ;p |
|
| summer_of_my_life - 2004.12.28 06:06 - odpowiedz | | nie umialas na usprawiedliwienie mam tyle ze po takiej dawce bezopryjanu czlowiek zaczyna widziec podwojnie a jeszcze nie ma 12 ;)))) |
|
| adrenaline - 2004.12.28 14:45 - odpowiedz | | summer nie wiem czy umknelo Ci to, jak czytales/as, ale napisalam w czasie przeszlym, ze nie umialaŁAM, teraz juz umiem. Jak widac u mnie na nlug.
Jezus, czy Wam wszystko trzeba tak tlumaczyc? |
|
|
| adrenaline - 2004.12.28 19:33 - odpowiedz | | ale przeciez ze przeczytalam ze sie poprawil/la, tak czy siak sie czepil/la to musialam odp, w ogole Maciej! ;p |
|