| michal66 - 2004.12.30 05:05 - odpowiedz | | W tym kraju jeszcze dlugo nie bedzie normalnie- dobra chce cos naprawic zrobic dla tego kraju mojego kraju, ale jak qr jak przyslali mi ostatnio "karteczke" zebym sie zglosil na badania specjalistyczne (szkola skonczona, na studia platne nie pojde bo kase zainwestowalem w wyjazd zagranice (co by niepotroic funduszy :)), Czy ktos wie po jakim czasie wpadaja (zandarmeria) na mieszkanie ????
POOOOTTTTRZZZZEEEEBBBBAAAAAA WAAASSSSZZZZYYYCCCHHH MMMOOOZZZGGOOWWWWWW ZADKO PROSZE
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | | ide_przeskakujac_pagorki - 2004.12.30 10:15 - odpowiedz | | a ja myśle, że przed kim jak przed kim, ale przed wojskiem nie ma ucieczki...
nasz kraj to nasz kraj, nie pochwalam nie ganie,
tu sie niestety robi tak, troszke pieniążków i mydlimy lekarza, jak nie znamy lekarza do mydlenia, lub nie mamy pieniążków, to chorujemy naprawde (łamiemy nogi, mamy okresowy zanik płuc itp.:))) jeśli tego również zrobić nie możemy, a nie mamy przepisanego na siebie mieszkania własnościowego (w takim razie tez od wojska zwalniają) to wybieramy ze swych rzeczy te najbardziej zniszczone, i jedziemy hehehe:)))
eno i ja myślę, że skoroś odważny to możesz się migać, aż Cię nie dorwą..
ale wiesz, żeby sobie zaplecza wczesniej nie załatwić, to rzeczywiście potrzebujesz naszych mózgów bo swojego nie masz:))) ha ha ha
ole! |
| | summer_of_my_life - 2004.12.30 17:08 - odpowiedz | | ja tez sie zastanawiam bo w tym roku jeszcze nie zanioslem zaswiadczenia ze mnie jeszcze ze sudiow nie wywalili ;) po sylwestrze bede musial zajsc do szkoly zobaczyc czy aby na pewno :> |
|
|