| ide_przeskakujac_pagorki - 2005.01.11 19:09 - odpowiedz | | A to tekst, który znalazłem... Szczery, miły sympatyczny i prawdziwy!!! Kobiety o samych sobie hahaha:
"Zadziwiające jest to jak bardzo różni się świat kobiet od świata mężczyzn. Mieszkamy razem, żyjemy razem, pracujemy razem, śmiejemy się z podobnych rzeczy, ale jednak różnice są bardzo widoczne.
Świat kobiet składa się głównie z mężczyzn, brzmi to zastraszająco, ale tak jest i wcale przez to nie jesteśmy gorsze. Szukamy swoich książąt, rumaków, opowieści, marzymy o prawdziwym romansie i tęsknimy za tym by żyć dla kogoś... Brzmi strasznie zgadzam się.
Ale, ale, kobiety tak bardzo wpasowały się w swoją rolę, że są przy tym cudowne, dla zwykłego faceta może wydawać się to puste, próżne i głupie, w istocie są w błędzie i to wielkim błędzie żyjąc doczesnością.
Kobieta nawet taka zwykła, szara myszka, marząca o nierealnej miłości, jest osobą sto razy bogatszą w doznania i przeżycia, umie wzruszać się rzeczami, których facet nawet nie potrafi dostrzec i przy tym całym swoim infantylizmie, jest naprawdę piękna i wspaniała.
Oczywiście nie piszę tego z perspektywy jakiejś nawiedzonej grubej matrony feministki, która jest zakręcona jak szwajcarski budzik, walcząc z wiatrakami... piszę to jako odpowiedz na słowa, które czasem sprawiają przykrość, słowa dotyczące pustki kobiet, myślących jedynie o mężczyznach.
Dziwne, bo z tego składa się życie, z narzekania, obgadywania, cichych fascynacji i na przemian stanów egzaltacji oraz całkowitej rezygnacji..
najwspanialsze kobiety się nie poddają, umieją walczyć, a statystyka samobójstw jednoznacznie mówi, że Ci twardzi mężczyźni, są bardziej podatni na stresy..
Czemu? Myślę, że rzadko są otwarci, nie maja przyjaciółek, z którymi naprawdę umieli by się podzielić wszystkim, nauczeni od dzieciństwa swojej roli, udają twardych, nie potrafiąc się wzruszać..
Morał: Kobiety, jesteśmy wspaniałe."
hahahahahahahahhahahahahahahahaha!!!!!
buhahahahaha
buhehehehe
ole!
|
| | acha - 2005.01.11 19:46 - odpowiedz | | Czy to naprawdę jest śmieszne? ;) Hmm, a jeśli moje życie nie kręci się wokół faceta to jestem nienormalna a mój świat uboższy??? Ojej ;) |
| | kassia - 2005.01.11 21:53 - odpowiedz | | Kurde jesli tak jest to hmm nie boj sie nie jestes sama ;p
A poza tym to dziwne stwierdzenie, ze faceci nie potrafia sie wzruszac...ja tam sie z tym nie zgadzam ! i juz;] |
|
|