| maketheworldhappy - 2005.03.03 09:46 - odpowiedz | | ostatnie logowanie 2005.03.03/05:16:55 z
80.53.163.50 - af50.internetdsl.tpnet.pl
Nie wiem jak to jest możliwe, skoro spałem wtedy. I to już się powtarza wiele razy, zawsze tak wcześnie rano. Zmiana hasła też nie pomaga. Macie podobnie? |
|
|
|
| plusiq - 2005.03.03 11:33 - odpowiedz | | mtwh jest _najprawdopodobniej_ taki sobie malutki błąd w skrypcie pokazujacym ostatni login, ktory powoduje, ze faktycznie jest wyswietlane dokladnie Twoje wejscie i Twoj login ale od faktycznego stanu jest odejmowane kilka godzin
prawdopodobnie skrypt albo zle zapisuje dane do bazy, albo zle odczytuje, albo w ogole jest napisany jakos tak \"inaczej\"
wiec mają to wszyscy:)
pozdr |
|
| wormwood - 2005.03.05 02:29 - odpowiedz | | albo przeglądarka sprawdza stronę (czas ostatniej modyfikacji) w tle i skrypt to łapie, jako odwiedzenie strony (bo trzyma Twoje kókisy). możliwości jest wiele, to jedna z nich. |
|
| oli - 2005.03.03 15:06 - odpowiedz | | ej tez to mam, [po czesci posadzalam brata] :] |
|
|
| zwyczajny - 2005.03.05 16:54 - odpowiedz | | moja teoria. zauwazylem ze jak sien ie wylogujesz tylko zamkniesz okno przegladarki, wylaczysz kompa to nawet po kilku godz jak wlaczysz sprzet, nlog\'a to dalej jestes zalogowany. mozliwe ze nei wylogowales sie, nie wiem jak sie to fachowo nazywa wiec: \"system nloga sie odswierzyl\" czy cos, i zostala w godz w ktorej to nastapilo wylogowujac Cie. Ja tak to tlumacze sobie, bo tez tak mialem kilka razy. |
|
|
|