| pwl - 2005.04.21 21:23 - odpowiedz | | 1. Dlaczego nie konsultowaliście w żaden sposób treści regulaminu z użytkownikami?
2. Dlaczego obrażacie innych ludzi, oceniając w komentarzu na stronie głównej serwisu to, na ile 'właściwie' przeżywają śmierć Jana Pawła?
3. Dlaczego praktycznie nie reagujecie na opinie wyrażane na forum?
4. Dlaczego w żaden sposób nie próbowaliście wyjaśnić pewnych zapisów regulaminu, takich jak na przykład "użycie danych do celów marketingowych" albo skupienia się na możliwości dużych ograniczeń funkcjonalności nloga, łącznie z kasowaniem poszczególnych użytkowników bez uzasadnienia?
P.S. Głównie zależy mi na odpowiedzi na pytanie drugie. |
|
| aibi - 2005.04.22 18:10 - odpowiedz | | \ ja odpowiem ;) \
BO ZUPA BYLA ZA SLONA ! :) |
|
| kjuik - 2005.04.22 18:28 - odpowiedz | | ej Ty;p ja Cie tu cytuje(kiedys to przeczytalam i mi sie spodobalo;p) a Ty mi sie wkiszasz?;)) |
|
| kjuik - 2005.04.22 18:24 - odpowiedz | | Ukamienowac wszystkich!
bo przeciez nikt nie zmieni serwisu, bo mu dobrze.. Chyba ta cenzura, brak szacunku, ograniczanie, brak konsultacji (wpisz wlasciwie)... nie jest az tak klopotliwym zjawiskiem skoro jak na razie nie widac ludzi ktorzy rezygnuja z nloga lecz rzucaja sie jak wesz na lancuszku. Ja juz mam dosc roztrzasania tego.. nie podoba sie, zaloz sobie wlasny serwis pamietniczkowy;p
Nie jestem zwiazana w zaden sposob z \"Moderatorami\", wkurza mnie tylko sytuacja.
\"to nie jest spolka akcyjna tylko relacja Admin - uzyszkodnik. i koniec. jak pierwszy chce Ci pokazac tylna czesc ciala to musisz ja ogladac ...\"(by AiBi) |
|
| aibi - 2005.04.22 18:28 - odpowiedz | | a ja jestem slawny, la la la ;) |
|
| partykularny - 2005.04.22 18:42 - odpowiedz | | 1. Bo ludzie jak każda inna część każdego systemu są wymienialnym elementem. A władza żeby mogła być skuteczna musi być mocna. No i baranom trzeba pokazywać gdzie mogą leźć.
2. Bo im wolno. Bo są u siebie. Czego nie rozumiesz?
3. Bo od dawna na forum przeważa bełkot i pytania o skiny. Znaczy panuje bełkot i okazyjne pytania o skiny. ;)
4. Bo od tego jest ustawa, która reguluje dostęp do i przetwarzanie danych (AFAIR z dnia 29 sierpnia 1997 r.) i raczej nie mają tutaj wielkiego pola do manewru. A kasowanie bez podania przyczyn? Bo tak jest wygodnie i to działa dobrze o ile nikt nie nadużywa swoich praw (a to się jednak zdarza często, chociaż tutaj nie widziałem, a przecież teoretycznie adimnistratorzy CAŁY CZAS mają taką możliwość, czy jest regulamin, czy nie).
I jak? Nie mam nic wspólnego z tutejszymi adminami, a dałem radę. Jaki z tego wniosek? Otóż wcale nie potrzebowałeś pytać na forum. Zresztą na co liczyłeś biorąc pod uwagę punkt 3? :P |
|
|
| ndw - 2005.04.24 16:58 - odpowiedz | | partylularny eheheheh ukłon niski w stronę Twą szczególnie za punkt 2:)) |
|