| krakuska - 2005.07.08 10:00 - odpowiedz | | A moje marzenia się nie spełniaj± :(
czy wasze też??
chyba nie warto marzyć w takim przypadku... |
| | oceniaczka11 - 2005.07.08 11:45 - odpowiedz | | Marzyć zawsze mozna, mi np. nie które marzenia też się nie spełniaj±, ale kiedy uwierze w to, że tak się stanie, że np. chce chodzić z bartkiem no i sobie to powiem i będę o to walczyć to nawet jesli mi sie to nie uda bedę wiedzieć to, że próbowałam, a nie zostawiłam to jako marzenie i nie zrealizowałam niczego;/... Wierz w to, że twoje marzenia się spełni± i walcz o nie, a wtedy kieyd się nie spełnia nie bedziesz miała wyrzutów sumienia ze o marzenie nie walczyłas!! |
| | naiwneoczy - 2005.07.08 21:47 - odpowiedz | | Moje marzenie takie wielkie marzenie z dzieciństwa ostatnio się spełniło. Marzyłam zawsze o ¶piewaniu, a kiedy już przestałam o tym marzyć, wtedy kto¶ zaproponował mi występ :). Tak więc moje morzenie spełniło się dopiero wtedy kiedy przestałam uparcie o nim my¶leć. Więc to jest tak jak z miło¶ci±: im bardziej starasz się znaleĽć kogo¶ kto Cię pokocha i \"do kochania\", to biegnie się za czym¶, co uderza niespodziewanie i w najmniej oczekiwanym momencie ;). |
| | _dalia_ - 2005.07.13 04:42 - odpowiedz | | Heh, moim zdaniem marzyc zawsze warto. Dlaczego? bo po co zyc bez marzen? Takie szare zycie nie ma moim zdaniem sensu. Na pewno kazdy z nas ma jakies marzenie, kotre chcialby urzeczywistnic. Zgadzam sie z jedna z powyzszych wypowiedzi, ze powinnas walczyc o swoje marzenia, a nie siedziec i czekac az sie same spelnia. Pozniej mozesz tego zalowac. Losowi dopomoc nie zaszkodzi :) |
| | setia - 2005.07.15 01:01 - odpowiedz | | ja tu nie bede nic ukrywqc mi sie marzy tylko jedno ..wielki sukces....naszej druzyny pilkarskiej ..kiedys tam jeszcze jak sie uda |
|
|