| niewazneee - 2005.09.17 10:00 - odpowiedz | | Niesprawiedliwe, że taki młody, zdolny człowiek musiał odejść.
Ja w to nie mogę uwierzyć. Ja zwykły kibic....a co dopiero...rodzina i przyjaciele. Mogę sobie jedynie wyobrażać,co oni czują. Przykro i smutno.
=(
[*] |
|
| bigup - 2005.09.17 13:12 - odpowiedz | | jakby nie rozumiem tego calego cyrku, bo ludzie umierają codziennie a ze ten akurat byl znany to od razu meksyk. |
|
| kotecek - 2005.09.18 11:02 - odpowiedz | | nie meksyk. zginął MŁODY człowiek, każdej śmierci jest szkoda, każdej... ale Arek był kimś o kim można było powiedzieć ze ma w sobie to coś do gry w siatke.
\"zapal świeczkę za tych których zabrał los, zapal światło w oknie...\"
[\'][\'][\'] |
|
| bigup - 2005.09.18 13:33 - odpowiedz | | ja nie neguję tego że ktoś się przejmuje jego śmiercią rozumiem że był młodym dobrze się zapowiadającym człowiekiem, miał przed sobą karierę i młodą żonę ale też jak widzę widzę jak ludzie przesadzają, piszą posty, opisy na gg czy gronie że są załamani czy cos w stylu \" ruszajmy w swiat z czarną wstążką\" to mnie szlag trafia. jeśli kogoś ta smierć bardzo poruszyła to niech się pomodli a nie robi halo i sensację.wlasciwie każdy czlowiek ma jakiś talent, nie ma ludzi bezwartosciowych wiec myślę że ten szum jest niewspólmierny do sytuacji... |
|
| niewazneee - 2005.09.18 15:26 - odpowiedz | | Tylko, że niektórzy odczuli to mocniej od Ciebie i w taki sposó to pokazują. Może i nie słusznie no ale jednak.
Dla kogoś, kto interesował się siatkówką śmierć Arka była czymś naprawdę ważnym. Miłe, że tyle ludzi za nim będzie tęsknić. Widać, że chłopak zasłużył na to.
I to nie jest szum,a zwykła ludzka reakcja. I wydaje mi się,Ci ludzi, którzy przeżyli jego odejście na pewno nie zapomnieli o modlitwie.Ja nie zapomniałam!
|
|
| kotecek - 2005.09.18 22:21 - odpowiedz | | sadze ze kazdy kto interesował sie siatką w jakiś sposób oddał hołd Arkowi. W rzeszowie turniej 100lecia Resovii został nazwany pierwszym memoriałem Arkadiusza Gołasia, a Jego pamięć została uczczona minutą ciszy. Natomiast sami zawodnicy grali z czarnymi przepaskami na rękach... |
|
| nie - 2005.09.19 18:07 - odpowiedz | | bigup dobrze pisze.
sie rozpisalam;s |
|
| adrenaline - 2005.09.20 23:45 - odpowiedz | | połowa z Was nie miała pojęcia kim był, dopóki nie napisał o Nim onet.
takaprawdadzieciinternetu |
|
|