| kubus_jplz - 2005.10.04 22:10 - odpowiedz | | Tak sobie pomyślałem jadąc tramwajem, jak to fajnie być bohaterem. Pomyślałem sobie, co by było gdybym nim był? Ale pytanie, co miałbym robić jako bohater? Jaką nazwę bym wybrał? Myślę, że to niezmiernie trudne zadanie, zwłaszcza że codziennie mamy bohaterów w telewizji.
Nazrywam się „światło radości”. Moje logo zna cały świat. A wiecie dlaczego? Idę sobie, jadę samochodem, latam samolotem i zawsze dookoła mnie o promieniu 700 metrów ludzie się uśmiechają. Tam gdzie kwiatki nie rosły - rośna, tam gdzie pies był rozjechany na autostradzie - żyje. Wszystko dookoła jest zawsze cisza, spokój, radość, miłość, brak poczucia czasu, wszyscy widzą przez różowe okulary. |
| | scp - 2005.10.04 23:03 - odpowiedz | | może mógłbyś uratować kogoś
np. dziewczynę
heh
pewnie powiedziałbyś \"to nic takiego, każdy by tak zrobił na moim miejscu\" |
| | marzyciel - 2005.10.04 23:23 - odpowiedz | | po czym wychylilby dwie puszki red bulla, a na dole ekranu lecialby malymi literkami odpowiedni komunikat |
| | elen - 2005.10.06 21:25 - odpowiedz | | wszyscy w domu zdrowi?
a myślałam, że to ja mam problemy, ale widzę, że niektórym to dopiero odbija |
| | _dalia_ - 2005.10.10 12:10 - odpowiedz | | probuj szczescia, a nuz widelec zostaniesz bohaterem :P :) pozdro 600 o_0 :D |
| | crooklyn - 2005.10.17 15:25 - odpowiedz | | ktos kiedys powiedzial ze cos tam jesli nie potrafisz znalezc prostej drogi by stac sie wyjatkowym, tym bardziej nie staniesz sie nim podazajac sciezka zawila, wiec smiechawa ale np ja jestem bohaterem czego bys sie chcial dowiedziec? |
|
|