| obsidian - 2006.02.02 17:40 - odpowiedz | | gdzie mogę zobaczyć komentarze na swoim blogu jednocześnie na niego nie wchodząc?
szukałam tu czegoś takiego ale nie znalazłam :( |
|
| acha - 2006.02.02 19:46 - odpowiedz | | Tu chyba nie ma takiej opcji :]
Ale mogę się mylić, nigdy nic nie wiadomo.
|
|
| patryc1a - 2006.02.04 21:10 - odpowiedz | | a jaki problem w tym, zeby wejsc na swojego loga i zobaczyc? Hmmm ? |
|
| obsidian - 2006.02.05 19:51 - odpowiedz | | a taki problem że to fałszywe podbijanie LICZNIKA i właśnie o to chodzi żeby go niepodbijać własnym IP i żeby tego statystyki niezliczały ^^ |
|
| patryc1a - 2006.02.05 19:53 - odpowiedz | | no dobrze, ale nawet jesli sie podbije wlasnym ip to co to zmienia? |
|
| obsidian - 2006.02.06 09:58 - odpowiedz | | to to zmienia że podbijasz własnym IP a ja tego nie chcę! a po drugie wolę mieć komentarze spod poziomu samego logowania (byłoby prościej i bardziej logicznie) |
|
| gabiuszka - 2006.02.06 21:01 - odpowiedz | | a czy to takie ważne? czy tu rzezywiście wszyscy patrzą na te zabawne liczniki i ilość komentarzy? Co tu sie dostaje nagrody za ilość wejsć? nie po to sie pisze nloga by bić jakieś rekordy i nie to sie liczy ile osób weszło. Ja nie wiem jak inni ale nigdy nie zwracam na to uwagi, nigdy nie wchodzę na nlogi tylko dlatego, że sa bardziej lub mniej czytane i nigdy nie miało to dla mnie znaczenia!! mogę wykasować notki niektóre, bo będę chciała coś usunąć z pamięci i wyjdzie na to, że na 10 notek mam 10 000 odwiedzin, mogę z nloga pryqatnego zrobić publiczny i mieć 10 odwiedzin na 200 notek... ilość wchodzących o niczym nie świadczy!! Np.: agnesitka- na pierwszy rzut wejdziesz, bo ma odwiedzin kilkdziesiąt tysięcy i po kilkaset komentarzy, a wsdzystko od jednej osoby i wszystko takie same.. zabawa taka jest dla dzieci, a większość z nas wie, że tu nie to się liczy... |
|
| niewazneee - 2006.02.06 21:54 - odpowiedz | | Zgadzam się z przedmówczyniami :>
Nic dodać, nic ująć |
|
|
| gabiuszka - 2006.02.07 10:32 - odpowiedz | | no taki, ze kolega jak widać wariuje na punkcie licznika i komentarzy, które są jak widać ważne dla Niego, więc chyba jednak ma związek, przykro mi jeśli nie zauważyłeś związku i nie zrozumialeś którejś z wypowiedzi, przeczytaj jeszcze raz to zrozumiesz. |
|
| obsidian - 2006.02.07 12:14 - odpowiedz | | buhahahaha kolega ^^\'
ładnie ładnie... dobrze wiedzieć, że od dwudziestukilku lat jestem mężczyzną...
cóż za brak taktu i wiedzy :|
|
|
| maketheworldhappy - 2006.02.07 12:37 - odpowiedz | | Wybacz za mała pomyłkę, zasugerowałem \'obsydianem\', który kojarzy mi się raczej z męskim rodzajem. Tyle. |
|
| gabiuszka - 2006.02.07 15:27 - odpowiedz | | cóż trzeba było napisać w notce swój wiek, bo skąd niby mam wiedzieć w jakim wieku jesteś...czy chłopcem, czy mężczyzną, nie widzę Cię więc nie ocenię po wyglądzie, nie czytam Twojego nloga, więc tym bardziej nic o Tobie nie wiem- czepiasz się szczegółów |
|
|
| marzyciel - 2006.02.07 18:49 - odpowiedz | | patrzcie no jakie poruszenie i to tylko przez liczniki ;) |
|
|
|
|
| marzyciel - 2006.02.08 19:08 - odpowiedz | | wiesz gab, zgadzam sie z toba, ze ogladanie sie na staty jest z deka smieszne i prowadzi do paranoi typu, ze ktos nie wchodzi na loga, bo nie chce sobie nabijac, a kogo to obchodzi, czy ktos sobie nabija czy nie?;) ale jest taki trend ostatnio np w kinematografii, ze nawet szwarccharakter ma jakies cechy ludzkie, zatem staty maja o tyle dobra strone, ze czlowiek widzi, iz ktos go czyta, przez co ma wrazenie, ze moze nie pieprzy tak strasznych glupot jak mu sie momentami wydaje ;) uff :) |
|
| gabiuszka - 2006.02.09 17:41 - odpowiedz | | NO DOKŁADNIE :D staty rzeczywiście pokazują, że ktoś czyta, ale to możesz sprawdzić w jakiejś tam zakładce, nie po liczbie wejść :) miło wiedzieć, że ktoś czyta, wpada, ale nie patrzy sie po licznikach ;)
a takie liczenie komentarzy i wejść to raczej np.: na onecie i innych blogach- tam z reguły młodzi ok 13 lat ludzie zbierają komentarzem biją się o nie, ale my już za duzi jesteśmy na to ;) |
|
| patryc1a - 2006.02.09 18:37 - odpowiedz | | ja za kazde nabite sobie samej wejscie na loga robie 40 przysiadow =] |
|
| gabiuszka - 2006.02.10 00:43 - odpowiedz | | no własnie, wlasnie, ja też zacznę ćwiczyć za karę, trzeba utrzymać figury modelek, ale może lepiej 20, bocoś musi z nas zostać, cały dzień nie mozna przysiadów robić ;) |
|
| marzyciel - 2006.02.10 02:08 - odpowiedz | | z ta troska o pozostawanie to prosze nie przesadzac, jak najwiecej mile panie, jak najwiecej, przysiadow oczywiscie ;) |
|
|
|
| patryc1a - 2006.02.10 20:27 - odpowiedz | | dobra, zabralam sie za pompki i mam takie zakwasy ze sobie szklanki podniesc nie moge ;D a tak w ogole to chyba zbieglismy z tematu....;> |
|
| marzyciel - 2006.02.10 21:59 - odpowiedz | | to ile ty tych pompek zrobilas, drogie dziecko, ze nawet szklanki podniesc nie mozesz? no i pamietaj tez o przysiadach ;) |
|
| patryc1a - 2006.02.10 22:03 - odpowiedz | | ok moge byc dziecko....to po 1 ;-p z ta szklanka to tak nie do konca ale wiesz....jak sie jest w kiepskiej formie to ile sie pompek nie zrobi to zakwasy dokuczaja okropnie ;-p a przysiady obowiazkowo =] |
|
| gabiuszka - 2006.02.12 00:28 - odpowiedz | | ja pompek nie zrobię :P przysiady i brzuszki mogą być, a odbiegać od tematu lubię najjbardziej :D |
|
| agnesitka - 2006.04.18 19:42 - odpowiedz | | ludzie! o co wam chodzi? kto teraz pokazuje swiadectwo myslenia malego dzieciaka?? jezeli tak bardzo \"denerwuje was\" to ze ktos ma duzo komentarzy to po co wchodzicie na te blogi?? przeciez nikt was nie zmusza! potem tylko krytykujecie..wiecie ja tez moge was niezle zkrytykowac i nagadac wam ze wasze blogi sa do kitu.. ale po co ta nienawisc?? tak trudno przemowic sobie na spokojnie fakt ze ile jest ludzi tyle innych zdan na rozne tematy?? komus podoba sie duza liczba komentarzy droga gabiuszko- chocby od samej siebie, a drugiej osobie to sie nie podoba... to nie jest od razu powod zeby zachowywac sie jak dzieciak o niskim poziomie intelektualnym ktory nawet nie potrafi spojrzec na poglady innej osoby bez krytyki:/ i jeszcze jedno.. co to za zdanie \"wiekszosc z nas wie ze tu nie to sie liczy\" gadasz bez sensu dziewczyno! dla jednych bedzie to sie liczylo a dla innych nie! tacy ludzie w ogole nie powinni brac udzialu w takich forach:/ |
|
| gabiuszka - 2006.04.29 22:56 - odpowiedz | | Agniesitka napisalam że większość???? rozumiesz takie słowo czy nie bardzo??? sa i tacy jak Ty, dla których wazne jest tylko to by mieć przy notce 130 komentarzy, chociaż nikt tego nie czyta co napisały, aczkolwiek ja spacerując i odwiedzając większość blogów widzę, że niewielu osobom na tym zalezy więc napisałam, ze dla większosci nie liczy się lczba komenatrzy! Mi wystarczy 1 komentarz ale szczery, kiedy widze, że ktos naprawde przeczytał coś co napisałam i coś sobie o tym pomyslał, niż 100 komentarzy typu \"komencik\", które sama sobie zostawiasz wraz z kolezanką. Ale cóż, każdy ma swoje mierniki, ale na prawde poodwiedzaj inne blogi i zauważysz, że mamy po 5, 10 komentarzy i nam to wystarcza, nawet jak nie mamy ich wcale tez jest ok. |
|
|
|
| m_jak_masakra - 2006.04.22 15:00 - odpowiedz | | To ja się przyznam, zawsze gdy wchodze na jakiegoś loga dzielę liczbę postów przez liczbę odwiedzin podnosze to do kwadratu, później dodaję ilość dni, komentarzy, bo to przecież najlepszy wyznacznik bloga, nieprawdaż? ;-) |
|