| frugooo - 2002.02.03 20:02 - odpowiedz | | .... na nlog wpadam od niedawna ale w przeciwieństwie do sraki ( gatunek kupy ) .. nie wpadam rzadko , a gęsto .. tzn często ... I teraz kojarze nlog'a z kupą .. co jest dziwne , bo nlog jest the best ...
Ale jak tak podoba wam się ta kupa .. to może ktoś by coś więcej o niej powiedział ..
Dla mnie kupa to jest coś co kiedyś zjemy .. bo !!!
Jemy coś , potem z tego robi się kupa ... a na kupie rośnie pszenica , a z pszenicy robi sie chleb .. a chleb sie je ....
... no i mamy obieg zamknięty ...
Także wiesz co ZORDRAK .. każdy z nas w sumie pochodzi od kupy ...
Na koniec ... " z kupy powstałeś i w kupe się obrucisz "
:))) |
|
| acha - 2002.02.03 20:51 - odpowiedz | | " Na lekcji religii katecheta pyta dzieci:
-Kochane dzieci, kto to jest: Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty ?
Dzieci odpowiadają zgodnym chórem: Ich troje!!!!!!!!!!!!!!!"
heh
;)
nudze się...;) |
|
| frugooo - 2002.02.03 22:22 - odpowiedz | | Kawal nie dotyczy tematu .. ale ACHA ... masz u mine za niego BUZIAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))) |
|
| acha - 2002.02.03 22:50 - odpowiedz | | Dziękuje za buziaka:) A czy ja też mogę Cie cmoknąć w policzek? :) |
|
| nina - 2002.02.03 23:15 - odpowiedz | | mnie mozesz:P o ile umylas zeby |
|
|
| acha - 2002.02.03 23:47 - odpowiedz | | hm...to może wszyscy zaczniemy sie cmokaćpo policzkach;) Wszyscy któryz prowadzą loga. W ten sposób świat zyska troche radości i czułości i będzie lepszy:) ...no w ostatecznosci nabawimy sie różnych chorób ;) heh
Cmok for @ll:)))) |
|
| mumik - 2002.02.03 23:53 - odpowiedz | | Ale kupy całować nie trzeba, nie? Wystarczy chyba bić pokłony?
Heil Kupa! |
|
| acha - 2002.02.03 23:55 - odpowiedz | | Mumik...zaczynam sie o Ciebie martwić..poważnie......:))))) |
|
|
|
| zbirkos - 2002.02.06 00:12 - odpowiedz | | Eee tam Mumik czai klimat, a moze bardziej pewnie czuje :)
Kupa jest gitna naprawde.
Trzymajmy sie kupy, bo kupy nikt nie ruszy :) |
|