| humpty_dumpty - 2006.11.27 14:30 - odpowiedz | | chcialabym wiedziec czy istnieje jakiś portal blogowy [darmowy] na którym można umieścić muzyczke.. oczywiście oprócztakich, gdzie po 30 dniach blog jest usuwany, jak np. w ownlog.pl blog.pl mylog.pl eblog.pl mblog.pl itd. a jak jest z nlog.org? czy tu mozna zamieszczać muzyke? bo nie 3ba chyba umieszczać tu notek w przeciągu określonego czasu?
w regulaminie nic takiego nie ma..
wybaczcie, jestem nowa:) |
|
| tralalala - 2006.11.27 20:52 - odpowiedz | | no mozesz umieszczac kawalki ale chyba linki do sciagniecia...nie wiem, a notki sobie dodajesz kiedy chcesz |
|
| lottoman - 2006.11.28 23:24 - odpowiedz | | a co chcesz konkretnie zrobić? bo możesz sobie umieścić co chcesz w swoim dziale \"skiny\" (pod warunkiem ze bedzie to plik ;>
jeśli chodzi o \"muzykę na stronce\" to jak najbardziej jest to możliwe |
|
| hardcorebaby - 2006.11.29 00:44 - odpowiedz | | nie ma problemu ;) robisz szablon w htmlu w ktorym wpisujesz odpowiedni kod odpowiadajacy za muzyczke cyk i masz:P
na nlogu konta nie sa kasowane w razie nielogowania sie przez dluzszy czas z tego co wiem
pomocny link - http://kurshtml.boo.pl/html/tlo_dzwiekowe,multimedia.html
inaczej sytuacja wyglada jesli chcesz wrzucic jakies teledyski z youtube lub google video, ale jesli chodzi o sama muzyke w tle to powinno byc ok |
|