| anoola - 2002.02.06 12:22 - odpowiedz | | Czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak to jest, ze niektore skiny maja kalendarz a inne nie ? czy to w ogole zalezy od skina ? i dlaczego raz sa takie strasznie dlugie wpisy na szerokosc, ze nie mieszcza sie na monitorze (tzn. nie miescily bo teraz na 19" to sie juz mieszcza :) a raz sa normalne ? |
|
|
|
| anoola - 2002.02.06 23:01 - odpowiedz | | Hehe a ja mimo wszystko bym chciala wiedziec a bardziej to bym prosila o "zainstalowanie" takiego kalendarza w moim nlogu :))) |
|
| scorpiona - 2002.02.06 23:41 - odpowiedz | | Ty,wiesz...teraz dopiero zobaczylam,ze ja nie mam!!!A zawsze byl!tez chce!Zglaszam protest do warpa MY CHCEMY KALENDARZE!!! |
|
|
|
|
|
| felicja - 2002.02.07 13:13 - odpowiedz | | ...tak pamietam u mnie tez bylo cos takiego....ale wlasnie sie jakos ulotnilo... |
|
| anoola - 2002.02.07 23:36 - odpowiedz | | Hmmm z cyckami to moze nie :)) ale z jakimis przystojnymi facetami to owszem ;PPPP no dobra dobra, bez facetow, taki zwykly :)))) |
|
| scorpiona - 2002.02.07 15:13 - odpowiedz | | kalendarze.takie z misiacem,data itp.Takie fajne:) |
|
| scorpiona - 2002.02.07 23:40 - odpowiedz | | anoola-nie ograniczaj warpa!Niech bedzie z tymi facetami:p
A moze im chodzilo tak w ogole o cacyki a nie cycki? |
|
| zbirkos - 2002.02.08 13:11 - odpowiedz | | Jasne, pewnie ze cycki, widzisz w lewym gornym rogu ekranu masz takie cycki, znaczy teraz jest tylko jeden, zanim Warp nie dodal bannera to byly dwa :)
Hmm ciekawe jaki rozmiar tych cykow, ja lubie najbardziej "C" "c" jak cycki :) |
|
| scorpiona - 2002.02.07 23:47 - odpowiedz | | kalendarz kalendarzem,kupa kupa,a ja bym chciala wiedziec ,warp,jak mam sie dostac do listy dalszych dwudziestu tematow na forum a nie pierwszych.Mam ochote popisac maile,a jak mam to zrobic jak nie wiem gdzie szukac tematu z danymi?he?! |
|