| antidote - 2007.06.03 19:43 - odpowiedz | | mam problem... muszę w wakacje zaliczyć intensywny kurs z języka niemieckiego. gdyby to był angielski, to problemu by nie było, ale angielski już znam na tyle dobrze, że sama go uczę (tja... nie ma to jak autoreklama)
potrzebuję niemieckiego. a ponieważ na przeróżnych forach jest mało opinii o szkołach językowych właśnie w kierunku niemieckiego, to mam ogromną prośbę do ludzi z Poznania: jeśli chodzicie / chodziliście na jakiś dobry kurs z niemieckiego albo uczycie niemieckiego w jakiejś szkole językowej w Poznaniu:) BAAARDZO PROSZĘ, wrzucajcie swoje opinie, bo ja nie sądziłam, że może z tym być aż taki problem... |
| | m_jak_masakra - 2007.06.03 22:43 - odpowiedz | | sjo empik, akradia albo okrąglak. chodziłam cały rok jestem bardzo zadowolona, na kurs wakacyjny też się zapisuję, bo w szkole jest świetnie, miła atmosfera, małe grupy, tanio, świetni lektorzy...
polecam |
| | | xeqvibtd - 2007.06.07 21:00 - odpowiedz | | jak obcy jezykowo sobie ludzie porozumieli sie gdy nie bylo szkol jezykowych, podrecznikow, lektorow? |
| | antidote - 2007.06.08 22:29 - odpowiedz | | wkładali dużo wysiłku w wieloznaczne ruchy rąk, nóg i głów.
a ostatecznie i tak kończyło się paleniem domów i gwałceniem dziewic. |
|
|