| tralalala - 2007.06.16 16:07 - odpowiedz | | hahaha musze Ci pogratulowac:D U nas na skrzynke firmowa przychodza mejle do folderu dowcipy i generalnie dostajemy prezentacje ciekawe zdjecia itepe i miedzy innymi ktos wyslal nam linka wlasnie na Twojego nloga:D nawet nie wiesz jak sie z Toba wtedy solidaryzowalam i cieszylam:D a administratorzy daja dupy!!!!!!!
Gratuluje popularnosci:) |
|
| mumik - 2007.06.16 21:48 - odpowiedz | | Administratorzy może dawaliby dupy, gdyby tacy byli. Niestety, nikt nie administruje serwisem. Elio z uprzejmości trzyma go na swoim serwerze, ale nie zajmuje się nim. Warp - twórca nloga - robi karierę w Londynie, nie zajmuje się serwisem i nie można się z nim skontaktować. Zbirkos zajmuje się stroną programistyczną. Nie wiem, kto jeszcze ma dostęp do serwera, ale w każdym razie jak ktoś jeszcze ma, to się nie udziela. Natomiast ja bezskutecznie proszę od paru miesięcy o dostęp do plików, żeby móc je poprawić, ale poza luźnymi rozmowami nic się nie dało wskórać.
A wroclaw.nlog.org bardzo fajny. Technicznie mogłyby być sporo lepsze, ale ujęcia świetne. |
|
| zbirkos - 2007.06.17 16:00 - odpowiedz | | Tak wszyscy sa be tylko mumik jest cacy... |
|
| elio - 2007.06.19 17:08 - odpowiedz | | Dostałem dziś na pocztę:
Bardzo spodobał nam się pomysł wrocławskich studentów, który znajduje się na portalu nlog.pl :
http://nlog.org/view.php?user=wroclaw&id=396795
Czy mogłabym prosić o kontakt z organizatorami? Chcielibyśmy porozmawiać na temat szczegółów realizacji projektu?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
Agnieszka Długosz
Producent portalu TVN24.PL
TVN S.A.
A teraz mumik:
Nie mam w dupie to raz. Jakbym miał to bym wyłaczył i nie byłoby żadnego gadania. Nie mam czasu na renowację serwisu bo mam ważniejsze zadania na głowie. Jak miałem chwilę to dopisywałem conieco. Co do dostępu do kodu to też sprawa nie jest od tak prosta jakby się wydwało. Nlog to dziecko Warpa. Ja się nim opiekuje najlepiej jak mogę. Daję amciu, lulu, możliwość wyjścia do ludzi. Jeśli ktoś się chce pobawić z nim dokładniej tudzież odbyć kontakt intymny to nie mnie podejmować decyzje na ten temat.
Każdy z Nas jest zajęty swoimi sprawami i z pewnością nie będę wypruwał flaków z siebie tylko dlatego że komu się coś nie podoba. Wyłączyłem commenty bo to sprawiało mi największy problem. Nie będe przerabiał czegoś co i tak jest niestety niedopracowane, a skończyłem już z robotami od tak na chwilę bo to się mija z celem.
Jak widać dobrze zrobiłem bo się w końcu zaczęło coś kręcić. Oby nie umarło jak jakiś czas temu.
tyle do powiedzenia mam.
To ja. Wasz Jarząbek. |
|
| tralalala - 2007.06.20 09:21 - odpowiedz | | elio to skontaktuj sie z mumikiem pogadaj z Warpem niech on pogada z mumikiem dogadajta sie a nie powtarzacie w kolko to samo!!!
WROCLAW kurde alez ty jestes popularny :D hehehehe swietnie! jestem z Ciebie dumna :D |
|
| zbirkos - 2007.06.20 16:33 - odpowiedz | | Rozmawialem z Warpem, rozmawialem z Elio, propozycja Mumika nas nie interesuje. Wydawalo mi sie, ze ta informacja zostala w czytelny sposob przedstawiona w MOTD zamieszczonym kilka dni temu. |
|
| dora2 - 2007.06.20 18:59 - odpowiedz | | Nigdzie w MOTD nie jest napisane, ze propozycja Mumika was nie interesuje. Ani ze interesuje. Ni czytelne ni oczywiste. |
|
| tralalala - 2007.06.21 10:06 - odpowiedz | | za duzo myslisz! to wszystko mi sie kojazy z psem ogrodnika wiesz?? ale robta co chceta tylko wezcie pod uwage uzytkownikow ok??? |
|
| mumik - 2007.06.28 15:44 - odpowiedz | | Elio - nie mówię, żebyś cokolwiek robił. Chodzi tylko o to, żeby ktoś, kto chce pomóc, mógł coś zrobić.
Zbirkos - kurwa, ale z ciebie buc!
Przypuszczam, że nie interesuje cię bezinteresowna pomoc przy rozwoju kodu, bo planujesz potrącić sobie co nieco ze zbiórki :/
Gdybyś nie zniknął bez śladu w połowie rozmowy, bez słowa żadnego, to może byś przeczytał moją propozycję do końca.
|
|
| wroclaw - 2007.06.17 10:13 - odpowiedz | | dziekuje za komplementy. zdaje sobie sprawe z niedociagniec technicznych, niestety nie jestem profesjonalnym fotografem. czekam na wszystkie sugestie :-) |
|
| tralalala - 2007.06.17 12:00 - odpowiedz | | wrocalwiu - czasami gdyby nie podpis nad fota nie domyslilabym sie o co chodzi:) bardzo lubie Twojego bloga:) fotki widac cykane czasami bez zastanowienia ale to jest pozytywne:) |
|
| wroclaw - 2007.07.06 12:14 - odpowiedz | | http://wroclaw.fotolog.pl - zapraszam teraz pod ten adres. |
|