|
| szukajac_siebie - 2009.11.26 22:44 - odpowiedz | | lubię kocham szanuję. Tu dużo braci z kręgów hip hopowych zawsze było więc więcej takich jak ja się znajdzie. Choć z wiekiem coraz bardziej mi się nie podobają tagi, scratche, i jakieś megahardcore\'y typu niedokończone srebra na na ładnych starych budynkach. |
|
| gruba - 2009.11.30 15:43 - odpowiedz | | jeśli jest prawdziwy art, czyli obrazek, a nie maźnięte czarnym szprejem kowalski to... :) to owszem toleruję i doceniam. Sama mogłabym mieć na drzwiach od garażu jakiś ładny malunek, czemu nie... |
|
|
| fffuuu - 2009.12.07 04:14 - odpowiedz | | Nienawidzę tego! I nienawidzę hiphopu, naśladowcy pierdolonych bezmózgich czarnuchów, chętnie bym powystrzelał takich. Graffiti sprawiają że okolice wyglądają jak slamsy i zachęcają do tworzenia jeszcze więcej brudu, smrodu i przestępczości. Dobrze że u mnie administracja osiedla szybko zamalowuje ten syf. |
|
|
| thevisualiza - 2010.01.13 10:09 - odpowiedz | | gdyby użytkownik fffuuu wiedział o takim stołecznym MC z podobną ksywą, którego twórczość jest trudna do zrozumienia (i nie chodzi tu o wysublimowaną lirykę) to pewnikiem by planował jakieś zamachy ;P |
|
| szukajac_siebie - 2010.01.14 22:43 - odpowiedz | | \"pierdolonych bezmózgich czarnuchów\"
Gdy tacy ludzie nienawidzą jeszcze bardziej rozumiem czemu ja kocham.
A skoro jesteśmy przy nienawiści...
Nienawidzę rasizmu, rasistów. |
|
|
| karolina_tv - 2010.04.21 09:01 - odpowiedz | | Od czasow liceum lubie street-art i sie nim czasami zajmuje. Jednak ja nie maluje murali, lecz odbijam na scianach swoje szablony z rysunkami i fajnymi tekstami. Atakuje najczesciej podczas nocnych akcji plakatowych;-) |
|
|