|
| zordak - 2002.02.21 01:11 - odpowiedz | | ojoj :) zapomnialo mi sie czegos ;))) sorki :) |
|
| alpha - 2002.02.21 01:17 - odpowiedz | | ano tak, zgadza sie... wszelkich zainteresowanych zapraszam. lista dopiero sie rozkreca, wiec wszelkie nowe watki BAARDZO mile widziane. mam nadzieje, ze uda sie z tego stworzyc cos naprawde fajnego...
zordak cos spieprzyl, wiec ponizej poprawny link:
http://konstrukt.prv.pl
alpha aka kudlaty |
|
| zordak - 2002.02.21 01:19 - odpowiedz | | ja spieprzylem? ja spieprzylem? czlowiek chce byc dobry i patrzcie jak mu dziekuja ;-PPP |
|
|
|
| zbirkos - 2002.02.22 20:47 - odpowiedz | | Zapisalbym sie, ale to bylaby kolejna lista na ktora juz jestem zapisany.
Codziennie dostaje e-maile z 4 list dyskusyjnych. Codziennie przychodzi prenumerata na e-mail Interne Standart, a takze BiznesNET, dostaje takze About.com, Newsletter ICQ, Newsletter GameSPY, Newsletter Durex, Newsletter MocnyWeb.pl, Newsletter Towar.org, Newsletter RadiaNET, Newsletter Webesteem.pl :)))
Hmm chyba wiecej maili z list dostawac nie chce :) |
|
| mumik - 2002.02.23 07:32 - odpowiedz | | A nie można by po prostu zrobić normalnego forum dyskusyjnego na ten temat? Bo robienie list dyskusyjnych, czyli forum dyskusyjnego przez emaile jest moim zdaniem pomysłem mocno chybionym - nie dość, że zaśmieca masę skrzynek pocztowych zajmując miejsce na prywatnych komputerach zamiast tylko na serwerze, to jeszcze nie pozwala na odgórne porządkowanie wpisów. Jeśli będzie forum na www, to z pewnością się zainteresuję, ale mailing odpada. |
|
| alpha - 2002.02.24 03:41 - odpowiedz | | >A nie można by po prostu zrobić normalnego forum dyskusyjnego
Ja osobiscie nie lubie czegos takiego... trzeba ciagle odwiedzac strone www, ciezko sie polapac co sie nowego pojawilo.
A co do natloku maili - ja dziele wszystko na poszczegolne skrzynki (oczywiscie automatycznie), osobna dla kazdej
listy - dzieki temu wszystko gra.
alpha |
|
| mumik - 2002.02.24 03:46 - odpowiedz | | Takie forum można sobie ustawić jako wyjściowe w przeglądarce. Poza tym można bardzo łatwo ustawić coś takiego, żeby było wiadomo, które posty już są odwiedzone.
A w mailingu ciężko się połapać która wypowiedź jest do czego - tak że dyskusja staje się niemożliwa. No i mailing zajmuje miejsce na moim komputerze, którego to miejsca mam mało. |
|
| zbirkos - 2002.02.25 12:24 - odpowiedz | | No i dokladnie, to jest wlasnie powazny minus wszystkich list dyslusyjnych opartych na e-mailach. |
|