| elio - 2001.12.03 11:18 - odpowiedz | | I czemu znowu faq nie dziala ?? Cos nie tak ze struktura katalogow? A moze ktos zmienil nazwe i zapomnial zmienic linka. |
|
| zbirkos - 2001.12.04 22:14 - odpowiedz | | znowu ? Jak to znowu ? A dzialalo juz kiedys ? Ja nic o tym bynajmniej nie wiem. |
|
| elio - 2001.12.05 13:28 - odpowiedz | | Nie marudz.. Chodzi ogolnie :P Za całokształt działania i niedziałania nloga. A tak pozatym to ostatnio mnie szukaleś... Jak coś ważnego to w motd na seven masz mail do mnie . |
|
| mumik - 2001.12.06 01:35 - odpowiedz | | Za mało pytań, żeby stworzyć FAQ. Jeśli chcecie, to mogę stworzyć jakąś namiastkę - coś w rodzaju podręcznika dla początkujących, bo już niebawem szykuje się kolejna nlogowa noc u Warpów. Tym razem wezmę ze sobą karimatę :) |
|
|
| mumik - 2001.12.10 12:59 - odpowiedz | | Ano właśnie uległa przełożeniu na czas późniejszy. |
|
| elio - 2001.12.10 14:51 - odpowiedz | | O kurde to juz jakies nocki sie umawiaja... Fajnie.. Tylko czemu ( tego nie rozumiem ) w takim waskim gronie.. Jak juz jakas orgietka to please wiecej nas ;] |
|
|
| zbirkos - 2001.12.11 22:16 - odpowiedz | | Ta Mumik :)) wspominales mi kiedys o tych orgiach rzymskich z winogronami :) Pewnie musi byc niezla klima :)
W poniedzialek pisalem do Warpa by poprawil pare rzeczy. M.In panel do newslettera, bo znowu jak np.: bede wysylal zyczenia na swieta to znowu beda sie ludzie pluc, ze nie chca dostawac spamlettera, wiec to wazne, by zrobic panel, dzieki ktoremu bedzie sie mozna wypisac z spamlettera.
Poza tym wyswietlanie wpisow, ostatnie 24 h i nastepne 50, a reszta ??? |
|
| mumik - 2001.12.12 01:08 - odpowiedz | | To nie wysylaj zyczen spamletterem. Zloz zyczenia emailem tym ludziom, ktorych znasz i tyle. A ogolne zyczenia zloz w swoim wpisie. Zyczenia sa sprawa osobista a nie kwestia techniczna nloga, dlatego uwazam, ze nie powinny one stanowic tematu spamlettera. |
|
|