| warp - 2002.03.20 07:46 - odpowiedz | | a wiec, co w pierwszej kolejnosci?
(zaczalem sie zastanawiac nad tym ogladajac od 6tej rano jakies wyczesane telenowele na tvn)
nlogowi duzo brakuje.
co najpierw?
poniewaz i tak zabralem sie za czyszczenie kodu i zmiane lejautu, wiec przy okazji cos by sie jeszcze z rozpedu machnelo, tylko co?
|
| | zordak - 2002.03.20 10:51 - odpowiedz | | mozliwosc zmiany skinow na wlasne, i mozliwosc wlasnej inwencji na nlogu :) bo tak ostatnio zauwazylem ze o ile glowna to v04 to poszczegolne nlogi to v01... |
| | sugar - 2002.03.20 11:01 - odpowiedz | | dostęp do maili, jak dawniej.
bo komentarze mi nie wystarczają.
a tak siak czy owak jest pieknie.
no i jeszcze wirtualne szydełkowanie dla kółka wzajemnej adoracji.
git? |
| | | sugar - 2002.03.20 16:45 - odpowiedz | | Zbirkosław nie eh eh, tylko musisz sobie zdać sprawę z tego, jak ważne w życiu młodej kobiety są robótki ręczne.
wery important zajecie |
| | mumik - 2002.03.20 17:17 - odpowiedz | | A ja myślałem, że to tylko babcie z nudów plotą. |
| | qdlaty - 2002.03.20 16:11 - odpowiedz | | 1) Dodanie statycznych linków (nie DHTML) dla używających np. Lynxa (Edytuj/Ddaj wpis) - był by miło móc w pełni korzystać z nloga przez shella.
2) Możliwość sortwania wszelakich wątków/wpisów/etc wg różnych kryteriów, nie tylko daty ostatniego wpisu, zgaduję, że baza jest na jakimś SQL, więc zrobienie zwykłego, malutkiego listboxa gdzieś na dole/górze z możliwością wybrania kilku wariantów zapytań nie powinno być niczym trudnym.
3) Miło by było, aby w Liście Tematów był widoczny również nick osoby ostatnio się wpisującej - teraz jest tylko data, to nie mowi zbyt wiele.
Wydaje mi się, że te zmiany są na tyle trywialne do wykonania, i niebyt czasochłonne, a przydatne, że można by je było szybko wprowadzić :)
Oczywiście popieram głos o zwiększenie możliwości dostosowania wyglądu własnego nloga. |
| | mumik - 2002.03.20 17:19 - odpowiedz | | I dodaj te kolorki świeżości wpisów na forum.
I forum FaQ'a na zasadzie: pytanie - ktokolwiek, odpowiedź - admini. |
|
|