| fotografie - 2002.03.27 00:04 - odpowiedz | | Strasznie mnie dziwi to, ze jak tylko wejde do sklepu to zaraz w koło mnie znajduje sie ze 3 aniołów srużów, jak zapytam sie o godzine kogos wieczorem to widze strach w oczach jak przed smiercia. Przeciez wygladam normalnie, a to ze mam szersze spodnie czy dresik na dupie nie oznacza ze jestem kryminalistą. Śmieszy mnie to. Uwaga, uwaga Rapowcy nie sa groźni dopuki nikt im nie wsadzi kija w mrowisko. Nie bójcie sie nas jestesmy tacy jak inni. Przynajmniej wiekszość. |
|
| 2lazy2die - 2002.03.27 01:38 - odpowiedz | | Pracuj zatem ze slownikem ortograficznym. Moze byc w dresie, ale pracuj. |
|
|
| zbirkos - 2002.03.27 03:14 - odpowiedz | | Ograniczona wolnosc, ale niby zawsze jakas tam jest. Masz racje 2l2d. |
|
| sugar - 2002.03.27 13:53 - odpowiedz | | hmm. dziwne jest to jak nas postrzegają ludzie, w zależności od naszego wyglądu. Śmieszy mnie to. Wracam z pracy, bucik, kiecka, torebka aka krokodyl, a pani w sklepie płaszczy się i płaszczy. godzine później w tym samym sklepie sugar aka roklapciały nike & futurystyczne afro na głowie, oglądam batoniki, a szanowna pani sklepowa:"nie kombinuj gówniaro!"....hmm.... że co?
przykre, ale prawdziwe.
olać. ich problem.
|
|
| vlight - 2002.03.27 14:40 - odpowiedz | | wolnosc to uswiadomiona koniecznosc. :))))) |
|
| vlight - 2002.03.27 14:51 - odpowiedz | | wolnosc to uswiadomiona koniecznosc. :))))) |
|
| wiatru_szum - 2002.03.28 12:34 - odpowiedz | | Tzw. 'wolność' to dla mnie, przede wszystkim, wyzwolenie sie spod presji społeczeństwa. |
|
| galaxy - 2002.03.28 12:50 - odpowiedz | | Tylko jeszcze pytanie - spod której presji? Bo człowiek cały czas jest pod presją, cały czas krępują go jakieś normy zachowań. Więc czy wolność będzie wtedy, gdy będziemy robić to, co nam się podoba? Czy też wtedy to będzie anarchia?
Człowiek zawsze czymś będzie ograniczany... Na szczęście... |
|
| leninowa - 2002.03.28 13:22 - odpowiedz | | hehe - naklepiej od razu wyzwolić się od socjalizacji :) |
|