| kaszka - 2002.06.08 14:20 - odpowiedz | | Ostatnio mam bardzo duzo problemow zwiazanych z moja nikla egzystencja. Podczas takich dni jak ten, czyli znimnych i snutnych zaczynam sie zastanawiac nad sensem zycia, a zarazem mojego postepowania.
Na swiecie jest wiele produktow ogolno dostepnych dla wszystkich ktore szkodza zdrowiu. A przeciez wszystko jest dla ludzi! |
|
| woland - 2002.06.08 17:38 - odpowiedz | | owszem, wszystko jest dla ludzi, ale mysle ze powinnismy umiec wybierac co jest dla nas dobre a co zle.przeciez wszelkie nalogi biora sie z ludzkiej slabosci, a nie dostepnosci srodkow powodujacych te nalogi, czyz nie? |
|
| zordak - 2002.06.08 18:30 - odpowiedz | | nie rozumiem tezy pierwszego stwierdzenia. założenia są jasne, ale nic poza tym.. |
|
| zordak - 2002.06.08 18:31 - odpowiedz | | zdania tez powinny podlegac zasadom logiki. |
|
| tyskiboy - 2002.06.08 19:55 - odpowiedz | | Moja odpowiedź brzmi :
Rozrywka za młodu .. godne życie w starości .. |
|
| vlight - 2002.06.09 13:21 - odpowiedz | | a to rozrywka jest przeciwienstwem godnego zycia? bez sensu. |
|
| pahepa - 2002.06.09 13:31 - odpowiedz | | Tak wszystko jest dla ludzi, ale nalerzy bacznie czuwac nad sobom aby z niczym nie przesadzic, nalezy madrze wybierac wsród wszystkich uzywek, a napewno nie zaszkodzą,
w sumie juz ktos sie na tym zastanawiał i wymyslił złoty środek!
to jest najleprzy sposób.
a pozatym zauwaz ze smakowanie z umiarem przynosi znacznie wiecej przyjemnosci niz żarcie do bólu brzucha! |
|