| gizmusia - 2002.07.16 23:20 - odpowiedz | | yyy czy mozna zamiast skina zrobić własny wystrooj NLOGA? chce przynajmniej dac własnego Gifa na strone głownom, a nie wiem jak :( dotychczas miałam bloga i tam wszystko można w HTML-u zrobic, a tu nie moge ;( |
|
|
| marzyciel - 2002.07.17 16:24 - odpowiedz | | chaf :))))) powiedz pani ladnie, ze po prostu powinna poczytac wiecej :) |
|
| alienisko - 2002.07.17 17:33 - odpowiedz | | bosz, co tu sie porobilo :> cza /ban new_users :)) |
|
|
| maketheworldhappy - 2002.07.17 18:58 - odpowiedz | | ej wy sie czepiacie, ale naprawde nigdzie nie jest napisane jak to sie robi. kiedys bylo to w faqu, ale teraz go nie ma wiec, o co wam chodzi? |
|
| galaxy - 2002.07.17 19:10 - odpowiedz | | o spostrzegawczość i inicjatywę. Ja nikogo nie pytałam, gdzie się robi wpis, choć też nie wiedziałam od razu. Poszukałam. Znalazłam. Bez FAQ, bez żadnych pytań. Trochę samodzielności po prostu by się ludziom przydało, ot co... |
|
| chafer - 2002.07.17 19:59 - odpowiedz | | No dobra, ale zrobienie wlasnego skina, to juz inna para sandalow. Robimy tak - opieprzamy gosci, ktorzy nie umieja sie zalogowac czy tez dokonac wpisu. Jak ktos nie bedzie umial zrobic skina, to opieprzamy Warpa za to, ze nie ma Faq :P |
|
| warp - 2002.07.17 18:22 - odpowiedz | | niom kufa wreshcie oodalo mi siem too zalogofac :)))))) miauem strafne phroblemy ale kufa freszcie.
ojej. |
|
| galaxy - 2002.07.17 19:07 - odpowiedz | | jejuniu, aale fajuchno pishesh, mooshe Tfój (tfuj? ;) pamietnitchek potchytac... Coool...
;))) |
|
|
| vlight - 2002.07.18 14:01 - odpowiedz | | warp, kooorfa... zapomniaues dodac 'tsche!' :) |
|
| sqn - 2002.07.18 12:13 - odpowiedz | | - ... wystrooj NLOGA?
moszna
- ...a nie wiem jak
ja tesz
- ...tam wszystko można w HTML-u zrobic, a tu nie moge ;(
ja bym powiedział odwrotnie że właśnie tu można zrobić wszystko.
JEDZIEM
walisz kod jaki chcesz, graficzki i inne duperele
{dynamic loop}
{loop::data}
{loop::link}
{loop::komentarz}
{loop::wpis}
{/dynamic}
to co zamieścisz pomiędzy {dynamic loop} a {/dynamic} będzie się powtarzać do ostatniego wpisu. {loop::data} itd. to odwołania do wpisów, daty itd.
łapiesz?
sejwujesz pod nazwą template.nlog
rypiesz do skinów
kumatowato? czy nie za bałdzo? |
|
| niten - 2002.07.18 13:23 - odpowiedz | | No beautiful :)))) - ja bym to jeszcze wrzuciłam na główny i to najlepiej tłustym drukiem ;), bo się zaczynam denerwować tymi fochami byłych (w sumie ciężko wyczuć) mieszkańców bloga. |
|
| charon - 2002.07.19 10:32 - odpowiedz | | - ...tam wszystko można w HTML-u zrobic, a tu nie moge ;(
ja bym powiedział odwrotnie że właśnie tu można zrobić wszystko.
e tam nie znasz sie... w HTML-u to tylko na blogu... przeciez wszyscy wiedza ze na nlogu skiny robi sie w Prologu albo LISP-ie... a nie w jakims glupim HTML-u... ;)))) |
|
| vlight - 2002.07.19 11:04 - odpowiedz | | Charon, na nlogu skiny robi sie w Printscreenie :) |
|
| mag3 - 2002.07.21 15:11 - odpowiedz | | hyhy , jasne:)))))))))))) w notatniku? |
|