| imho - 2002.07.18 01:37 - odpowiedz | | Witam,
Mam tylko jedno drobne pytanie, czemu nie dzialaja dobrze statystyki, tzn czemu nie wyswietla sie obrazek z wykresem codziennych dowiedzin konkretnego nloga.. ? Czy moglibyscie to naprawic to bardzo ulatwia korzystanie z nloga, z gory dziekuje cya.
imho |
|
| galaxy - 2002.07.18 19:13 - odpowiedz | | a w czym pomaga obrazek? Taki jest ważny? |
|
| alienisko - 2002.07.18 23:20 - odpowiedz | | jest taki program...excel, mozna tam robic wykresy, spisuj codziennie ilosc odwiedzajacych, potem sobie wydrukuj wykres razy 100 i wytapetuj nim pokoj :P |
|
| leninowa - 2002.08.01 10:05 - odpowiedz | | hym. Tak chciałam zauważyć, że teraz się całkiem zrąbały. Statystyki znaczy. Ja wiem, że to może nie jest najważniejsze, ale skoro były, to może coś należałoby z tym zrobić, a skoro może ich nie być, to można od razu je wyrzucić z menu. (Tak se uprzedziłam wszystkie ewentualne docinki.)
pozdroo |
|
| trust - 2002.08.01 10:20 - odpowiedz | | hym. Fajnie było jednak wiedziec kto nas czyta... panowalam jakoś nad swoja paranoją ;) |
|
| warp - 2002.08.01 11:35 - odpowiedz | | to ja moze od razu powiem, ze w momencie gdy mam ukonczone 75% nowego nloga, gdzie pewne rzeczy rozwiazalem zupelnie inaczej i wogle, poprawianie jakis dziwnych bykow naprawde przypomina mi rozgrzebywanie zaschnietej kupy patykiem - no sory poprostu mi sie nie chce.
bedzie maszyna, bedzie nowy nlog, bedzie malinowo.
prosze o cierpliwosc. |
|
| leninowa - 2002.08.02 10:55 - odpowiedz | | Oka. To zmienia postać rzeczy, więc ja się uzbrajam i czekam z utęsknieniem na nowy wytwór geniuszu. :) |
|
| szczepan - 2002.08.03 17:34 - odpowiedz | | 75% - no wiec rzeczywiscie nie ma sensu tracic czasu nad naprawa... lepiej poczekajmy na nowego nlog\'a bo pewnie bedzie on o wiele lepszy i ciekawszy...
|
|