| wizard - 2002.09.19 15:12 - odpowiedz | | Oczywiście chodzi mi o początki w NLOGowaniu chciałęm mieć bloga ale to już takie oklepane,czy nlog tez dziala na tej samej zasadzie? fajne spodobalo mi się piszę niby do siebie a jednak z szansą, że ktoś przeczyta hmmm można się wypłakać wyżalić czasem ktoś rady udzieli tylko kwestia czy tu też się pisze o sobie pamięnikozwierzycielstwo z elementami autobiografii(oczywiście nie tej z piosenki hihi) co o tym sądzicie napiszcie sam, PS nie lubię czytać FAQów kojarzą mi się z FUCK ;>>) MMMajcie się i liczę na Waszą inwencję |
|
| galaxy - 2002.09.19 15:14 - odpowiedz | | piszesz co chcesz i jak chcesz. Jeśli nie wiesz jak, to zajrzyj do kilku nlogów i poczytaj. Ponoć najwięcej można nauczyć się samemu szukając odpowiedzi. Więc szukaj. |
|
| trust - 2002.09.19 16:08 - odpowiedz | | mam pytanie: co to jest, do diabla, \"pamięnikozwierzycielstwo z elementami autobiografii\"?
znasz pamietniki BEZ elementow autobiografii? |
|
| wizard - 2002.09.19 18:04 - odpowiedz | | jasne ze widzialem ;)))) a taki gdzie sie wpisuje \"KU pamięci niech Ci baba łeb ukręci\" i inne wierszyki ;))) Pozdro 4 all |
|
| voortrek - 2002.09.20 09:34 - odpowiedz | | ja znam :) Stanisław Lem \"Pamiętnik znaleziony w wannie\" :)))) |
|
| trust - 2002.09.20 11:05 - odpowiedz | | Wrrrr... madrale, tak to ja tez moge dlugo wymieniac :))))
Co nie zmienia faktu, ze: Pamiętnik, relacja piśmiennicza odtwarzająca autentyczne wydarzenia, których autor był uczestnikiem bądź naocznym świadkiem, przekazująca także osobiste refleksje i przeżycia wewnętrzne związane z opisywanymi faktami. W centrum zdarzeń znajduje się zawsze autor, co przesądza o autobiograficznym charakterze pamiętnika.
|
|