| SweetCathy - 2001.12.28 02:12 - odpowiedz | | POWIEDZCIE MI DLACZEGO JAK ZNAJDUJESZ TA UKOCHAN OSOBE-CUDO NATURY-IDEAL W KAZDEJ SFERZE-STAWIANY JEST CI OPOR W POSTACI SYTUACJI MATERIALNEJ -A JAK W MOIM PRZYPADKU NIEMOZNOSCI ZROBIENIA NICZEGO?
SYTUACJA TRAGICZNA??? |
|
| zordak - 2001.12.28 10:53 - odpowiedz | | taa.. jak z bajki.. jak kopciuszek. prawda jest taka ze nie ma prawidlowosci.. akurat taki traf. |
|
| sugar - 2001.12.28 13:51 - odpowiedz | | pieiadze nie maja znaczenia. jest ciezko, ale pieniadze w prawdziwym uczuciu ida na bok. nie sa do nieczego potrzebne. zakochani nawet nie musza jesc. wiec po co im pieniadze? |
|
| SweetCathy - 2001.12.29 00:32 - odpowiedz | | TAK TYLKO CO Z ODLEGLOSCIA?
JA MUSZE NIEDLUGO WRACAC DO POLSKI A ON ZOSTAJE TUTAJ W US.???
JA TEGO NIE ZNIOSE-CHODZA MI PO GLOWIE MYSLI O PAPIEROWYM MALZENSTWIE-BYLE TYLKO TU ZOSTAC.ALE CO ON SOBIE O MNIE POMYSLI?
NIE CHCE MU SIE NARZUCAC I PROSIC GO O REKE...ALE DO D..PY |
|
| chynaa - 2001.12.29 01:18 - odpowiedz | | Najzabawniejsze - a nie ma tu nic zabawnego - jest to, że zanim to przeczytałam napisałam o podróży.
O proszę. |
|
| zordak - 2001.12.29 14:16 - odpowiedz | | małzenstwo to decyzja na cale zycie.. bez obrazy, ale to tu opisujesz (chec małzenstwa) to raczej chwilowy kaprys młodej dziewczynki, a nie zyciowa decyzja dorosłej kobiety. |
|
| chynaa - 2001.12.29 01:17 - odpowiedz | | Chyba, że kochających się ludzi dzielą dziesiątki lub setki kilomatrów - wtedy pieniądze na podróż, mówiąc delikatnie, się przydają. |
|
| zordak - 2001.12.29 14:18 - odpowiedz | | ale fakt faktem ze akurat w tym przypadku pieniadze maja decydujace znaczenie.. |
|
| SweetCathy - 2001.12.29 18:37 - odpowiedz | | NO WLASNIE!
NIE CHODZI O TO ZE JESTEM MATERIALISTKA ALE PIENIADZE SA MI NIEZBEDNE ZEBY Z NIM BYC.JESLI CHODZI O MALZENSTWO . JA NIE JESTEM GOTOWA NA TAKIE PRAWDZIWE-KTOS MI SIE OSWIADZCYL W TO LATO PO DWULETNIM ZWIAZKU I ODMOWILAM. JESLI CHODZI O MALZENSTWO TO TYLKO DLA PAPIEROW AMERYKANSKICH-CZYSTY INTERES-BEDE MUSIALA TEGO KOGOS PO PROSTU SPLACIC. TAKA JEST PRAWDA.
NAJGORSZE JEST TO ZE TEN CHLOPAK TO IDEAL.WCZORAJ ZOBACZYLAM JEGO FOTOGRAFIE-PROFESJONALNE-SZOK. A OBRAZY???SZOK DO KWADRATU!
I CO ?LATWO MI NIE? |
|
| jemesis_poter - 2001.12.29 20:34 - odpowiedz | | Nie chcialabym byc ignorantka..Wiec spytam przed wydaniem oceny: Pytalas Go kiedykolwiek o zdanie w tym temacie? Moze Wasze sciezki nie biegna nawet obok siebie, a Ty juz budujesz na tym niesamowita przyszlosc. |
|
| yenee - 2001.12.29 21:05 - odpowiedz | | opór jest , ale nie tylko jesli chodzi o sprawy materialne ... Ty to masz faktycznie skopanie i niby mówi się,że pieniadze nie mają znaczenia dopóki nie są naprawde konieczne... i jak przychodzi co do czego to człowiek rozkałada ręce i .... nie może nic zrobic... :(((( |
|