| styxia - 2002.10.26 22:13 - odpowiedz | | I see ze juz byl ten problem, bez sensu.. nie mozna tego naprawic skoro to sie powtarza u tylu uzytkownikow?:((( |
|
| chafer - 2002.10.26 23:30 - odpowiedz | | Skoro byl, to po co dodajesz jeszcze jeden temat i tym samym zasmiecasz forum?
"Twoj nlog", i wchodzenie do logow z menu "ulubione" - nie dziala. I juz.
Az takim problemem nie jest chyba wchodzenie poprzez menu glowne nloga?
|
|
| styxia - 2002.10.27 17:54 - odpowiedz | | sluchaj, nie masz ochoty to nie czytaj nikt Ci nie kazal. Glupie komentarze zatrzymaj dla siebie, bo ty mnie nie interesujesz wiec daruj sobie klepanie w kalwiature jesli chodzi o mnie. I jeszcze jedno, "zasmiecanie" jak to nazywasz .. dla mnie zasmiecaniem jest twoj wpis, zalosny. naigrywanie sie z innych ludzi naprawde nie wychodzi na dobre.. okazuje tylko jakze plytki poziom. to by bylo na tyle. baj. |
|
| galaxy - 2002.10.28 14:45 - odpowiedz | | płytki powiadasz, Twój natomiast głęboki niczym Rów Mariański... Wpis Chafer żałosny nie jest, mówi tylko, że wchodzenie przez główną stronę nie jest chyba nazbyt wielkim poświęceniem... Ale jak widać jest, o Wasza Głębokość... |
|
| styxia - 2002.10.28 16:27 - odpowiedz | | popis elokwencji, przerost formy nad trescia, tyle... baj. |
|
|
| galaxy - 2002.10.31 10:41 - odpowiedz | | Rozumiem, że o sobie mówisz? Bo jakoś nie bardzo potrafię to odnieść do siebie... Bardziej treściwie poproszę, bo moja nie rozumieć. |
|
| szczepan - 2002.10.28 23:10 - odpowiedz | | ja niestety mam takie problem ze i z glownego menu mi nie wchodzi... tzn od razu laduje adres nick.nlog.pl wiec zamiast nloga danej osoby mam test apache... ale jakos sobie radze :P
czy ktos wie kiedy ma sie pojawic nowy nlog? |
|
| szczepan - 2002.10.28 23:28 - odpowiedz | | oj chyba nie zauwazylem zmiany... jeszcze wczoraj nie wchodzilo... dzisiaj juz naprawiono...
sorry za zamieszanie
(chodzi o wchodzenie na nlogi ze strony glownej :P) |
|
| chynaa - 2002.10.31 12:02 - odpowiedz | | szczepan: http://nlog.pl/view.php?user=nick
. |
|