| kosma - 2002.11.06 11:57 - odpowiedz | | Kochani, to jak pytanie z mniemanologii stosowanej, o wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad swietami Wielkiej Nocy, (moze sie myle??), ale raczej dotychczas bylem tylko obserwatorem nloga... wiec ktos mnie nazwal, kiedy sie pojawilem, poblogowym odpadem radioaktywnym... poprosze o objasnienie ja zuczek biedny... howk...;) |
| | trust - 2002.11.06 12:08 - odpowiedz | | ooo, co za zly, niedobry czlowiek ci tak powiedzial... sprobuje ci wyjasnic o co mu moglo chodzic. Idzie mniej wiecej o ludzi, ktorzy po wprowadzeniu platnosci na blogu przenosza interes tutaj i zadaja glupie pytania, zasmiecajac przy tym forum ;))) |
| | kosma - 2002.11.06 12:38 - odpowiedz | | OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki... jesli ktos pyta o masturbacje, to nie zasmieca... Moze troche wiecej tolerancji dla kretynow z bloga... a moze nie sa tacy kretynscy skoro przechodza??? |
| | kosma - 2002.11.06 12:42 - odpowiedz | | AAAAAAAA zapomnialbym... blog jest bezplatny...placi sie tylko za blokowanie... a przeciez nie wszyscy chca pisac dla ogolu prawda trust??? Zajrzyj do takiej norki w ktorej blokuje sie nloga... jest czysciutka? bez jednego hosta? buahahaha...
Jesli TAK sorki, zasmiecam forum... ;))) |
| | trust - 2002.11.06 12:49 - odpowiedz | | nie bardzo wiem o co sie wkurzasz... zadales pytanie - odpowiedzialam. nie rozumiem dlaczego wziales to do siebie. Przewrazliwiony jestes, kolego ;)))
Sugerujesz, ze ja blokuje? aktualnie nie, ale jesli mi tak pasuje - robie to. I co z tego? |
| | chafer - 2002.11.06 12:55 - odpowiedz | | Ja byc prosty czlowiek. Ja nie wiedziec o co chodzic.
Pea and peace |
| | galaxy - 2002.11.06 13:19 - odpowiedz | | Poza tym ludzie, którzy przyszli na nloga gdy blog nie działał najczęściej wygadywali, że tam fajniej, że tam cudnie a tu beznadziejnie i do dupy. No to sorry, ale jeśli ktoś pisze coś takiego to chyba nie może oczekiwać gorącego czy nawet ciepłego przyjęcia? Poza tym ja akurat pamiętam tamta wypowiedź, bodajże Zbirkos to napisał, i nie było to kierowane konkretnie do Ciebie, Kosmo, ale było określeniem dla ogółu osób przychodzących tu i narzekających na wszystko. |
| | kosma - 2002.11.06 13:44 - odpowiedz | | Do trust...
Nie wsciekam sie... tylko przypomina mi sie takie zdanie... "Jesli ktos jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien"... ;))) Dla mnie pamietnik, to pamietnik. Nie ma znaczebnia czy jest na nlogu, blogu, czy gdziekolwiek indziej.
Do galaxy...
Ja nie narzekam... czy powiedzialem choc jedno zle slowo? Pare rzeczy juz sobie poprawiam w swoim nlogusiu... za tydzien stronka bedzie sliczna tylko lykne troche czasu... ;)))
Poza tym przez pol roku zagladalem regularnie do jednego przynajmniej pamietnika, i pamietam czas piekny, gdy kwitly kasztany czyli w czerwcu kiedy nlog umarl, a bardzo chcialem zeby byl... a potem jeszcze kilka razy byly takie wpadki nawet dwutygodniowe... brrrrrrrr, wrrrrrrrrrrrrr...§%!?+==:::__//"Ż to brzydkie wyrazy ;)
I na koniec... zaznaczylem ze dyskusja moze miec charakter dywagacji o wyzszosci swiat Bozego Narodzenia nad swietami Wielkiej Nocy. ;)))) |
| | galaxy - 2002.11.06 15:26 - odpowiedz | | nie no ja nie mówię, że Ty coś mówiłeś, że to Ty narzekałeś. Ja mówię, że wypowiedź o 'blogowych mutantach', czy coś w tym, stylu dotyczyła konkretnej grupy ludzi, mających pretensje do garbatego, że ma dzieci proste.
Wpadki? Ja bym nie nazwała tego wpadkami, a raczej technicznymi problemami, nie da się pewnych rzeczy przeskoczyć. |
| | sony - 2002.11.06 19:29 - odpowiedz | | ujme to tak wyzszosc bloga nad enlogiem i wyzszosc gwiazdki nad wielkanoca mozna porownac do dyskusji nad wyzszoscia czekolady z nadzieniem truskawkowym nad czekoladą z nadzieniniem toffi, po prostu kazdy wybiera co lubi i tyle,
sa tez tacy dla ktorych to jeden chuj czy to czy tamto |
| | mleqolaq - 2002.11.06 21:03 - odpowiedz | | nie ma tych SoOpEr ZaKrEcOnYcH hIpHoPoWyCh FanUFf |
|
|