| misiczka - 2002.12.13 14:12 - odpowiedz | | Czemu są takie dni, a czsem godziny w ciągu dnia, że godzinami się czeka na wejście na nloga? Czy dałoby się coś z tym zrobić?
misiczka - modemowiec |
| | warp - 2002.12.14 15:00 - odpowiedz | | dzieje sie tak z dwoch prostych w miare powodow:
1. nlog dobry kawalek pasma wykorzystuje
2. na tej samej maszynie leza rowniez zaprzyjaznione sajty (glownie horyzont.vinyl.pl i reformation.an.pl), ktore swoje dokladaja do pkt.1
teoretycznie niewiele da sie z tym zrobic, aczkolwiek cos sie da - pomsyle o tym z niedzieli na poniedzialek
starzeje sie - dwie imprezy w jeden weekend - jak na razie jestem po jednej i juz mam dosyc - no coz, praca |
| | chynaa - 2002.12.14 15:44 - odpowiedz | | Warp, ja mam inne pytanie. Próbowałam w dzień, próbowałam w nocy i nie mogę dostać się do wszystkich moich wpisów. Jest ich wiele pod "chynaa". Ładuje się, ładuje, ładuje i... kupa.
Znaczy się ja już nigdy nie będę miała do nich wglądu? Do, na przykład, tych z 2001 roku, tych z lutego br., itd., itd? |
| | warp - 2002.12.14 16:52 - odpowiedz | | a wiesz, ze praktycznie sama sobie odpowiedzialas na to pytanie? =)
jest ich duzo - duzo zajmuja - strona z wpisami duzo zajmuje - duzo zajmuje wiec musi sie dlugo ladowac - a w miedzyczasie poniewaz trwa to dlugo przegladarka stwierdza, ze chyba juz nic z tego nie bedzie i przerywa polaczenie, o
|
|
|