| iznogud - 2003.05.19 20:50 - odpowiedz | | Wlasnie ? Dlaczego ?
Jak stwierdzil moj pryjaciel jest to taki rodzaj "bigbradera" - tylko, ze z literkami. Czy to jest naprawde takie ciekawe ? Po co wlasciwie sie pisze bloga ? Co nas sklania do publicznego ekshibicjonizmu i opisywania swojego zycia innym internautom, poniekad na pokaz ?
Z checia czekam na Wasze opinie. |
|
| dwochnaturkolizja - 2003.05.20 17:34 - odpowiedz | | Pewnie kazdy ma swoj powod. Odkad istnieje nlog, to pisze. Mysle, ze w moim przypadku to kwestia przyzwyczajenia, chyba nalog. Uwielbiam tutaj pisac, wiec pisze. Po czesci do znajomych, po czesci tak sobie. O. |
|
| syl - 2003.05.30 04:37 - odpowiedz | | Bo ciagle mam nadzieje mimo wszystko ze byc moze jest ktos kto czuje jak ja. |
|
| iznogud - 2003.05.19 20:51 - odpowiedz | | Ciekawa sytuacja, ilekroc odswieze to mi sie pojawia nowy, taki sam topic. Ciekawie, ciekawie... Może to ja mam jakies omamy ? Uprzejmie bym prosil adminka o usuniecie dwoch wczesniejszych. |
|
| elio - 2003.05.19 21:55 - odpowiedz | | Uf.. Udało się ładnie skasować te które nie były rozwinięte wątkami.. :) Szczęśliwy traf :) |
|
| elio - 2003.05.19 21:52 - odpowiedz | | Tyż zauważyłem z poprzednim wpisem podobnie.. Już usuwam.
|
|
| dwochnaturkolizja - 2003.05.20 17:35 - odpowiedz | | Pewnie kazdy ma swoj powod. Odkad istnieje nlog, to pisze. Mysle, ze w moim przypadku to kwestia przyzwyczajenia, chyba nalog. Uwielbiam tutaj pisac, wiec pisze. Po czesci do znajomych, po czesci tak sobie. O. |
|
| polcia - 2003.05.23 11:37 - odpowiedz | | niektorzy pisza nloga by moc pokazac co czuja, co mysla...a niektorzy tak o bo nie maja co robic, a co tu pisza to imponuje im...wiec nie ma nic w tym dziwnego, ja to pisze bo mi sie to podoba ;] |
|
| ndw - 2003.05.29 20:56 - odpowiedz | | zaciagal mnie tu przypadek.byla tu osoba o takim nicku jak moj(ten wciaz uzywany) i w ramach wyjasnienia, unikania kolejnych pomylek uciazliwych dla mnie i dla leny:))) zaczelam pisac.dlaczego pisze wciaz? przyzwyczajenie.a drugi powod to LUDZIE,ktorzy tu sa.jak cos jest nie tak uslysze jakas rade, slowo otuchy, jak jest dobrze, jest Ktos kto cieszy sie razem ze mna. na podstawie doswiadczen innych piszacych loga tez wiele sie nauczylam... |
|
| bosa - 2003.06.28 00:25 - odpowiedz | | nie wiem czy tylko ja to zauważyłam, ale osoby które uważałam za ciekawe kiedyś wpisywały się co kilka dni w ostatnich miesiącach wpisują się coraz rzadziej...albo wogóle |
|
| 2lazy2die - 2003.06.29 01:16 - odpowiedz | | Nie mam pojęcia po co pisze się bloga. Nloga się pisze, bo w nlogu zapis to taki ułamek sekundy, gdy przebijają się z mózgu jakieś słowa, które w zalewie codziennych milionów zdarzeń niepotrzebnych po prostu potrafią utonąć. |
|
|