| elio - 2003.05.23 12:47 - odpowiedz | | Pewnie zauwazyliście że troszke się zmieniło :)
A dokładniej:
- Króki spis 5 ostatnich tematów z forum...
- Kasacja konta...
- W komentarzach [enter] = ( podziękowania dla plusiq za funkcje :)
- W komentarzach nick wpisującego jest linkiem go jego nloga ( oczywiśćie jeśli go ma :P )
- Lekko zmieniona kolejność wyświetlania opcji po prawej stroni
- Dodany support i chat..
Jeśli jakieś jeszcze życzenia są to chętnie wysłuchamy i ze Zbirkosem będziemy kombinować dodawanie :)
|
|
| elio - 2003.05.23 14:02 - odpowiedz | | Dodałem jeszcze download.. Brakuje tylko sidebaru mozilii ale to jak tylko dowiem się jak to ma działać to umieszcze :)
Szacun! |
|
| elio - 2003.05.23 14:02 - odpowiedz | | No dobra pisze niegramatycznie.. Ale mam dysleksje. Usprawiedliwie mnie to :P |
|
| krashan - 2003.05.28 12:49 - odpowiedz | | Co do downloadu, ożyłem i przekompiluję nową wersję \"Oka na nlog\" ze zmienionym adresem. Co prawda nie wiem, czy ktokolwiek oprócz mnie nloguje z Amigi, ale co mi tam :-) |
|
| plusiq - 2003.05.23 17:11 - odpowiedz | | :)
ku pamieci:)
mozna by tak dodac mozliwosc kasowania komentarzy i dodac do komentarza adres IP komentujacego :) ale takie, zeby to tylko dla wlasciciela widoczne bylo :)
pozdrawiam |
|
| elio - 2003.05.24 17:19 - odpowiedz | | No dobra.. domene pokazuje przy komentarzach :)
Oczywiście tylko dla właściciela nloga który jest zalogowany. Tak własnie myśle na kasowaniem komentarzy... Hm.. Czy to nie będzie zbytnie ograniczenie dla ludu.. Przecież każdy może powiedzieć cośtam.. =] No dobra. Potrzeba mnie jeszcze 3 głosów i zabiore sie i za to :)
Szacun! |
|
| elio - 2003.05.25 21:44 - odpowiedz | | No i macie funkcje kasacji komentarza... Chyba wsio. Jak coś jeszcze to walcie :) |
|
| krashan - 2003.05.28 13:50 - odpowiedz | | Więc występuję z pomysłem: możliwość dostawania powiadomienia emailem o pojawieniu sie nowego komentarza. |
|
| flatline - 2003.05.28 21:30 - odpowiedz | | Albo sesemesem... albo na gugu... albo w ogóle dożylnie ;) A poważnie, jak ktoś musi wiedzieć, to może lepiej taką opcje dodać do nlog traya? |
|
| charon - 2003.05.28 22:21 - odpowiedz | | mozna by jakiegos telepate zatrudnic. siedzialby i pilnowal. jakby sie cos pojawilo to nadawalby przekaz podprogowy do wlasciciela loga. mysle ze nawet nie trzeba by mu placic za ta robote. przegladajac nlogi ladowalby sobie mane emocjami z wpisow. taka transakcja wymienna. |
|
| charon - 2003.05.28 22:26 - odpowiedz | | mozna by jakiegos telepate zatrudnic. siedzialby i pilnowal. jakby sie cos pojawilo to nadawalby przekaz podprogowy do wlasciciela loga. mysle ze nawet nie trzeba by mu placic za ta robote. przegladajac nlogi ladowalby sobie mane emocjami z wpisow. taka transakcja wymienna. |
|
| flatline - 2003.05.29 00:31 - odpowiedz | | Albo jeszcze inaczej, może dołóżmy do nloga wibre - jak bedzie komentarz, to cały nlog będzie wibrował w takt wybranej przez użytkownika, sekretnej kombinacji ;) |
|
| charon - 2003.05.29 21:55 - odpowiedz | | a moze by tak golebie pocztowe? siedzi sobie nlogowicz spokojnie w domku, nagle slyszy drapanie za oknem - zaglada a tam golabek. od razu mozna odpalic kompa i sprawdzic czy nie ma nowych komentarzy. mozna by ten system nawet udoskonalic - ciagle komus pada siec przeciez... a taki golabek moglby przy okazji przynosic sama tresc komentarza, a nawet ostatnie wpisy z ulubionych logow. awaria u dostawcy sieci juz nie bylaby taka straszna. zwlaszcza ze w druga strone tez mozna by golebie puszczac - z nowymi wpisami na przyklad. |
|
| lordzik - 2003.05.30 11:22 - odpowiedz | | golebie to przezytek. teraz modna jest poczta sowia ;) |
|
|
| charon - 2003.05.30 14:56 - odpowiedz | | \"Janie! zobacz czy mam nowy komentarz!\" cos takiego? |
|
| flatline - 2003.05.31 00:14 - odpowiedz | | Fajne... kupię kuriera, model Jan lub podobny, z małym przebiegiem =] |
|